עזרה

אוי את פשוט כזאת חמודה

שאת מעוותת את הדברים שלי. אז ככה, מה שהתכוונתי זה שלפעמים קשה ללכת במקומות מסוימים בלי לדרוך על בעלי חיים פיצפונים. ממה שאני יודע, ההבדלים בין הגודל שלי לחילזון לבין הגודל שלי לערס לא קרובים בכלל, ככה שהוא לא יוכל לדרוך עליי.

Lady In Blues

New member
"מוקצה לבני אדם"?

טיפש

דבר ראשון

במקום לקלל כל הזמן, נסי לנהל שיחה בוגרת. עכשיו, דמייני לך את הסיטואציה הזאת. את הולכת לך ברחוב בחורף, אבל בכל מקום שלא תדרכי, יש חלזונות קטנים שאת גם בקושי רואה. יש לך שתי אופציות: אחת זה ללכת ולהסתכן בזה שתהרוג כמה, ושניה זה... לא ללכת בכלל.

Lady In Blues

New member
תקשיב, אין לי מושג איפה אתה הולך

אבל על המדרכות בעיר שלי אין חלזונות קטנים כל הזמן. תאמין לי. וגם אם כן, נניח, אעשה כמירב יכולתי לא לפגוע בהם. אסתכל היטב, אלך על צד המדרכה וכו'. בכל מקרה אני לא באה בגישה מזלזלת כמו שלך. כשאתה מדבר בטיפשות, קח בחשבון שאנשים יכנו אותך טיפש.

Dragonaut

New member
ואם המצב

היה אותו דבר, רק במקום חלזונות היו שם גורי חתולים? גם אז היית מהלך ומקפץ להנאתך, בלי לשים על כמות החיים שאתה לוקח?

Dragonaut

New member
צודק,

חלזונות נוטים להיות מיקרוסקופיים. כמה טפשי מצידם

מי אמר שלינשוך בני אדם זה לא טוב?

אולי לא טוב בשבילינו שרצחו את אייכמן כולם שמחו וזה היה טוב שרוצחים פושעים וגנבים כולם שמחים, וזה דבר טוב. הם גם אנשים, לא?

לנשוך בני אדם זה אחלה

אבל אל תשחק אותה ראש קטן. לאייכמן ולפושעים אחרים מגיע. מה ילד בן 5 עשה שמגיע לו שאמסטף מטומטם ינשך אותו?

אולי הילד הפרץ לשטח הפרטי של הכלב

אי הידיעה לא פותרת מעונש והכלב לא ממש יכול לתבוע בבית משפט את הילד על פריצה. או לבקש בנימוס שהילד יצא מהשטח הפרטי שלו הכלב לא יפרוץ לבית של הילד, וירצח אותו בלילה, כמו שאנשים עושים הילד עשה משהו לכלב...לך תישאל את הכלב מה הוא עשה... וכמו שאמרתי זה לא משנה אי ידיעה לא פותרת מעונש (במונחים של הכלב כמובן)

"שטח הפרטי של הכלב"../images/Emo6.gif

תאמר לי, אף פעם לא קרה לך שסתם הלכת ברחוב, לא נכנסת לשום "שטח פרטי", ובכל זאת איזה כלב מגודל ומכוער התחיל לנבוח עליך ולהתקרב?

ברור

כל פעם שאני הולך לחורשה או יער, או בעצם כל מקום שהוא לא הבית שלי הוא שטח פרטי של מישהו אחר. שאני הולך בכביש זה שטח פרטי של המכוניות ושחושבים על זה...אין דבר כזה בחיים "שטח פרטי" אם קנית את השטח עם כסף זה לא אומר שהשטח שלך, הטבע לא "מכר" לך את השטח. וחיות בפרט, לא יודעים מה זה "שטח פרטי" בשבילהם זה טרטוריה, והם מגינים עליה...זכותם זה לא אשמתם בידיוק כמו שאתה תגן על הבית שלך מפורץ..זכותך ממש לא אשמתך בו נגיד את זה במונחים של כלבים הכלב השתין שם ראשון, אז זה השטח שלו (לפחות לעיני הכלב)

אז תסביר לי בבקשה

מהי טריטוריה, ומה הופך את הרחוב לטריטוריה של כלבים. (חוץ מזה שהם השתינו שם)

Dragonaut

New member
זה לא משנה

מה הטריטוריה שלהם מבחינתך, זה משנה מה הטריטוריה שלהם מבחינתם. בדיוק כמו ששטר בעלות, מבחינת הכלבים, לא הופך את הבית לשלך.

וואלה, אז מה שאתה אומר

זה שאני יכול ללכת לאיזו סימטה, להשתין שם, ולירות בכל מי שמתקרב לאזור?

למעלה