עזרה

מה שאני מתכוון

זה שאם בטעות הרגתי איזה בעל חיים פיצפון וחסר תבונה כי דרכתי עליו, זה אשמתו שהוא נתקע לו איפה שגדולים ממנו הולכים. כמו שאשמתי אם ידרסו אותי אם אני אלך באמצע כביש סואן. ובקשר למקום המוקצה - איפה אני אמור ללכת? בדשא? בכביש?

ומי אמר שבעל חיים קטן הוא חסר תבונה?

ואם ילד יכנס לבית עם כלב, אז הילד אשם שהוא נינשך ע"י הכלב. ובחוקי תנועה, הנהג תמיד אשם, הנהג צריך לשים לב כל הזמן אם אני אחצה את הכביש שלא במעבר חצייה, הנהג אשם שהוא לא שם לב. כן, אתה צודק מי שלא חוצה במעבר חציה אכן מטומטם, אבל זו לא אשמתו לפי חוקי התנועה ולא חוקי הטבע. ואיפה אתה אמור ללכת? איפה שאתה רוצה כביש, דשא, אחו ,שדה מוקשים...כל אחד עם הבחירות שלו....

shanyz1

New member
אם אתה מתייחס לחילזון כאל משהו פ חסר תבונה ,

אז כנראה שמגיע לך שגם האמסטף יחשוב שאתה פצפון וחסר תבונה , ויינשוך אותך

אתם דפוקים בשכל...

זה סך הכל חילזון בקוטר של סנטימטר... אל תגידו לי שאתם כל כך יפי נפש שאיכפת לכם ממנו.

shanyz1

New member
א) אנחנו נותנים דוגמא! החילזון זה לא העיקר פה

ב) אתה אמרת בעצמך ש"זה שאם בטעות הרגתי איזה בעל חיים פיצפון וחסר תבונה כי דרכתי עליו, זה אשמתו שהוא נתקע לו איפה שגדולים ממנו הולכים. כמו שאשמתי אם ידרסו אותי אם אני אלך באמצע כביש סואן." , אז יודע מה ? זאת אשמתך אם ינשכו אותך כשתסתובב ליד כלב מסוכן!

Dragonaut

New member
מה זה משנה

באיזה גודל זה? וואלה, גם גורי חתולים הם קטנים בהתחלה, גם אותם אפשר להרוג? הם רק נכלאים לי בדרך, אני אדרוך עליו, לשבור לו את הגולגולת לא ידרוש יותר כוח מלמחוץ חילזון/נמלה. לא הרגתי נמלה/זבוב/יתוש וכל אורגניזם אחר, לא בכוונה ולא בטעות, כבר שלוש שנים וקצת. אני גאה בזה, קרא לי איך שבא לך.

Dragonaut

New member
חחחח

אם רק היה לך מושג על מה אתה מדבר. אדם לא יכול להרוג חידקים ע"י מגע פיזי.

לא דיברתי על מגע פיזי

הרי אני מניח שאתה לוקח תרופות נכון? אנטיביוטיקות? מה הן עושות? מחסלות מיליארדי חיידקים.

Dragonaut

New member
נופ

לא לוקח תרופות. הדרך היחידה בה אני הורג חידקים היא דרך המערכת החיסונית שלי, וזה לא בדיוק עסק נשלט [+גם אם הייתה רצונית, חוסר שימוש בה היה מביא למחלות נוראיות ומוות, כנראה].

Lady In Blues

New member
אנשים כמוני? איזה סוג של אנשים?

אנשים מוסריים? אנשים שאכפת להם מעוד דברים חוץ מבני אדם? אנשים שלא אוהבים בריונות?

אני מקווה שלא נפגעת, באמת.

אבל כשאנשים מתנהגים כאילו הם יותר טובים ממני כי הם יותר "הומניים"... אני נוטה לתייג אותם כסנובים.

Lady In Blues

New member
ומעדיף לא לנסות ולחשוב

האם אתה באמת יכול להיות יותר מתחשב כלפי הסביבה שלך? כלומר, למה לא? זה לא עולה לך כלום להיות נחמד.

זה לא שאני לא מנסה

כאילו, זה לא שאני באמת הולך לי ונהנה לשמוע את קולות היצורים המתפצפצים מתחת לנעליי. זו היתה רק דוגמא. ואני דווקא בנאדם נחמד מאוד אם מכירים אותי.

Lady In Blues

New member
וואלק?

אם תלך ביפו, יגיע ערס בגודל של שופל ויהרוג אותך, השופטת תגיד "הו, טוב. הוא הרי לא היה צריך ללכת איטפה שגדולים ממנו הולכים".

למעלה