עזרה =\\\

Jolteon

New member
עזרה =\\\

ובכן... אתמול הורדתי את הפאטץ', ירד לגמרי בלי בעיות. היום, כשקמתי בבוקר, תכננתי לפתוח את השחקן בסרבר החדש. ובכן... כשניסיתי להיכנס למשחק זה טען בקטע של לפני המסך השחור שמגיע, אבל זה לא הגיע- רק כתובית אפורה שאומרת שאו שיש סרבר צ'ק או שיש בעייה עם משהו אחר בחיבורים או בחומת האש במחשב. סרבר צ'ק זה לא היה- ידידה שלי נכנסה למייפל בדיוק באותו הזמן והתחילה לשחק. אז... ניסיתי לעשות הכל. להיכנס דרך הפאטצ'ר, לעשות ריסטארט וכיבוי, לנסות להיעזר בsetup... וכמובן, שום דבר לא הועיל. ממש תכננתי להתחיל את השחקן היום, אם לא בבוקר אז מאוחר יותר, אבל ההודעה המעצבנת הזו פשוט מסרבת לרדת ולתת לי לשחק. למישהו יש עצה? רעיון? כל דבר שיכול ועשוי להועיל איכשהו? אני ממש אודה לכל עזרה שתבוא, זה חשוב לי ואני מצפה לזה. תודה רבה מראש.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif תורידי את המשחק מחדש.

זה מה שהיה לי והורדתי את כל המשחק..

Jolteon

New member
אני בן XD

אני יודע, הבעייה היא שמייפל גלובאל לא עולה לי בכלל O0 כך שאני רוצה למחוק רק ברגע שאני אוכל ישר להוריד מחדש. ודבר נוסף- מנושא שראיתי במייפל סטורי ישראל, היו המון ילדים שקיבלו את אותה ההודעה כמוני~ יכול להיות שכמו שהם אומרים זו בעייה של הספקית או של הרשת או כל דבר שקשור לחיבור? לא יודע מה אתכם, אני ממש מבולבל =\ אני אנסה להוריד מחדש ברגע שאני אוכל להיכנס לאתר הרשמי ולהורדה, אבל אני עדיין לא בטוח מה לחשוב בנוגע לשאר הסיבות שנאמרו. בעע >>

Blue Aura

New member
לי הפאץ' בכלל לא סיים להוריד, הוא פשוט נתקע.

ורק היום הורדתי מחדש את המשחק ועכשיו משום מה הוא לא עובד וגם האתר לא עולה. >< מה נסגר איתם?

Blue Aura

New member
הוא לא עולה, אבל עולה החלון לפני פתיחת המשחק.

אבל לא רואים בחלון את כל החידושים וכל זה, פשוט אומר שהדף לא טוב או משהו. אני שונאת חידושים! זה מערער את כל המערכת.

P o o f i

New member
גם לי זה קרה,

אבל שיחקתי עד לפני רבע שעה, ופתאום היה לי לאג ענקי וזה פשוט העיף אותי החוצה. ניסיתי להיכנס שוב, לעשות Restart ולהיכנס דרך Set up. האתר בכלל לא עובד לי. מה שמוזר זה, שזה קרה להרבה ישראלים עכשיו ולאנשים אחרים זה לא קרה.

Blue Aura

New member
טוב, נו, נראה אולימפידה. ><" בלק וגונזלס...

טניס. אבל בבוקר ראיתי התעמלות מכשירים ובואנה, הבנות הללו חולות נפש! איך הן יכולות לעשות את כל הסיבובים האלו.

למעלה