עזרה אני לומדת תווים לבד דרך האינטרנט ויש סימן שאני לא מצליחה להבין מהו >>
S SQ2 New member 30/12/07 #1 עזרה אני לומדת תווים לבד דרך האינטרנט ויש סימן שאני לא מצליחה להבין מהו >>
K khammel New member 30/12/07 #2 סימן בקר (בהגייה: be-kar) מבטל את הדיאז/במול בקר מבטל את סימן הדיאז/במול המתחייב מהסולם או מסימנייה קודמת בתיבה
סימן בקר (בהגייה: be-kar) מבטל את הדיאז/במול בקר מבטל את סימן הדיאז/במול המתחייב מהסולם או מסימנייה קודמת בתיבה
R ran 15 New member 30/12/07 #4 אתה מה עצוב כאן ... שאני מסתכל , ואורמ מה זה כתיבה של פעם או משהו כזה חחחח...ואז לקחתי תגיטרה ומנסה לנגן אבל זה יוצא מחורבש כזה....ואז אני מתעמק יותר ואז המ אני מגלה .....חחחחח בהחלט 5 השניות הכי מטומטמות להיום חח..תודה רבה !...
אתה מה עצוב כאן ... שאני מסתכל , ואורמ מה זה כתיבה של פעם או משהו כזה חחחח...ואז לקחתי תגיטרה ומנסה לנגן אבל זה יוצא מחורבש כזה....ואז אני מתעמק יותר ואז המ אני מגלה .....חחחחח בהחלט 5 השניות הכי מטומטמות להיום חח..תודה רבה !...
G GoNzZo New member 1/1/08 #9 מה שעצוב יותר זה שברה בימול מינור יש יותר מבימול אחד! זה מה שעצוב!!! אפילו כולם בימול!! חעחעחעחע
P Pre Diarhea Syndrome New member 30/12/07 #8 תמונה תחתונה ימנית זה 2 הומואים! ובחורה משמאל גוווואעעעלללדדד!!!