לאט לאט
התגובה הזו שלך בדיוק מעלה את כל הבעייתיות שבפרויקט שאתם עושים. אם כל הרצון הטוב, לרוב השאלות שהחבר'ה כאן כתבו, אין תשובה אחת, ולא בטוח כי יש תשובה בכלל. אם יש תשובה, לדעתי, הרי שהיא אינדיבידואלית לכל אדם ועולמו הוא. רוב השאלות שהועלו כל כך מורכבות שאני מאוד מקווה שלעולם המורכב הזה לא תנסו לעשות רדוקציה, ולכסותו בסגנון של yes/no questions. אני באופן אישי חושש מהתשובות והחלוקות לכותרות אם יהיו באתר- אם ניקח את החלוקה לכותרות, או את התגובה שלך ל"יום"- בתוכה טמונה ביקורת על אדם שיבחר לסווג את השאלה כבתחום שבין בני הזוג....אתה עושה כאן ביקורת שיפוטית כפולה- הומו יצא עם נשים בהכרח בגלל היחס של הקהילה שלו כלפיו והחשש ממנה...ועל זה אתה מעביר ביקורת שבמעשה שכזה אנחנו מחלישים את עמדתנו כיחידים מול רבים....אני חושב שנהפוך הוא....דווקא במתן, לכאורה, פיתרון החד משמעי שעולה מדבריך, ומהחלוקה לכותרות, אנחנו מחלישים את עמדתנו כיחידים מול רבים...במציאות, האחד יכריע לפי בת הזוג, והאחר לפי הקהילה, והשלישי לפי שניהם, והרביעי אולי יצפצף על כולם... אני חושב שאולי מה שכדאי לעשות זה להעלות את השאלות, כדי שאדם שיכנס לאתר יראה שהוא לא לבד, שיש עוד אנשים שמוטרדים מאותן השאלות....ולנהוג בטיפה בענווה ולא לתת תשובות דטרמניסטיות או לחלק כותרות שהתשובה נמצאת כבר ברורה בתוכן, מן סוג של "כותרות רטוריות". בהצלחה וכל יוזמה ופרויקט מבורכים ישר כוח