עזרה...

עזרה...

שמי כפיר ואני רכז "יש עם לדבר - הקו הלבן", קו הקשב והמידע של האגודה לשמירת זכויות הלהט"ב. בחודשים הקרובים (אי"ה, זה לא יכול להזיק...) בכוונתנו להעלות אתר אינטרנט מסודר ובו מידע לגבי פעילות הקו כמו גם FAQS (friquant asked questions) לגבי נושאים שונים בנושאי גאווה וקהילה. אחד הנושאים בהם אנו מתכוונים לעסוק הינו דת, זאת לאור פניות לקו בקרב אנשים דתיים. כדתל"ש (בני עקיבא, הדרכה וכל הנילויים) אני יודע שהנושא מורכב מאוד, ואולם הייתי שמח לקבל את התייחסותכם בנוגע לשאלות שאתם מכירים/מתחבטים בהם בנושאי דת-גאווה. גם כאלה שלכאורה בנאליות, זאת כדי שנוכל לגבי מידע ראשוני באתר. המון תודה על הסיוע (ושבוע טוב) כפיר [email protected]

יודיX3

New member
אהלן כפיר!

טוב לראות אותך גם כאן (אם לא זיהית עדיין זה יהודה) אשמח לעזור לך בנושא שלקחת על עצמך. קיבלת כבר את רשימת הנושאים בנושא צבא?

אהלן איש !!!!!

שכחתי שאתה גם פה...וגם אתה חוטא בעבר דתי....
בכח אופן יש לי כרגע שתי שאלות כלליות - 1. האם אין התגשות בין היותך אדם דתי להיותך הומוסקסואל ? 2. מה זה משכב זכר מעבר לזה כבר התייבש לי המוח... (נו מה לעשות... די ריחמתי על עצמי....) יש לך שאלות נוספות שאתה חושב שיכולות להתאים ? מעין תגובת נגד ראשונית ל'עצת נפש'... אגב, לגבי החומר שהעברת לתמי, עדיין לא ראיתי אותו. אני מניח שלקראת הסופ"ש...

יודיX3

New member
שאלות נוספות...

מה אעשה כשאגיע לגיל שעלי להתחתן? האם לספר לרב/מחנך? האם אביא ילדים? האם אלוהים שונא אותי? האם זהו מבחן שאלוהים מעמיד אותי? האם זה בסדר לצאת עם בנות ולא לגלות להם? האם ישנם רבנים שמקבלים את זה? איפה אפשר למצוא עוד דתיים הומואים? (להכרות, לזוגיות) האם עלי להמנע מלראות בנים לא צנועים? מה הגדרת העברה של משכב זכור? אם אני נמנע מחדירות, אך מתנשק ומקיים יחסי מין אוראליים- זה גם עברה?

יודיX3

New member
כמו"כ

האם אוכל/כדאי ל'שחק אותה' ולהתחתן ולא לגלות לאשה? האם טיפולי המרה בתמיכת רבנים ידועים יכולים עוזרים? התאהבתי בחבר בישיבה האם לגלות לו? מצאתי חבר בישיבה שגם הוא "בקטע"- לגלות לו? אני לא מסוגל להפסיק לאונן ולחשוב על בנים- מה לעשות? הרי רמוז בצורה מאד גסה ש"דוד ויהונתן" היו הומואים, לא? האם יש איסור מפורש ללסביות? האם יש בעיה הלכתית להביא ילד לעולם שלא דרך חתונה?

נגמרו השאלות

לא אצלך! אצלי! אני מלא הערכה על אומץ לבך לסייע לכפיר אביב בבניית האתר שלו. מקווה, שיביא תועלת לרבים.

וואו.... (אני תומך בלסת שלא תגיע לרצפה...)

הצלחת ממש להפתיע אותי בשאלות... מוריד את הכובע !!!! (ואת החולצה והגופיה...סתם הומור של 23:15...) ברצינות, אני בעצמי מגרד בראש לגבי התשובות ההלכתיות לנושאים האלה, אם כי מעולם לא התחבטתי בהם - (פשוט כי חזרתי בשאלה...), אבל אין ספק שבפני גייז דתיים/חרדים עומדים לא מעט התחבטויות.

חילקתי את השאלות שלך למספר תתי נושאים...

ביני ובין המקום • האם אלוהים שונא אותי? האם זהו מבחן שאלוהים מעמיד אותי? • לא מצליח להבין את החיבור בין הומואים לדתיים, כלומר איך זה מסתדר? זה לא בניגוד לדת?.... ביני ובין הרב • האם לספר לרב/מחנך? • האם ישנם רבנים שמקבלים את זה? • האם טיפולי המרה בתמיכת רבנים ידועים יכולים עוזרים? ביני ובין הקהילה • מה אעשה כשאגיע לגיל שעלי להתחתן? • האם זה בסדר לצאת עם בנות ולא לגלות להם? • האם אוכל/כדאי ל'שחק אותה' ולהתחתן ולא לגלות לאשה? עתיד • האם אביא ילדים? • האם יש בעיה הלכתית להביא ילד לעולם שלא דרך חתונה? קהילה גאה דתית • איפה אפשר למצוא עוד דתיים הומואים? (להכרות, לזוגיות( • התאהבתי בחבר בישיבה האם לגלות לו? • מצאתי חבר בישיבה שגם הוא "בקטע"- לגלות לו? מין • האם עלי להמנע מלראות בנים לא צנועים? • מה הגדרת העברה של משכב זכור? • אם אני נמנע מחדירות, אך מתנשק ומקיים יחסי מין אוראליים- זה גם עברה? • אני לא מסוגל להפסיק לאונן ולחשוב על בנים- מה לעשות? • הרי רמוז בצורה מאד גסה ש"דוד ויהונתן" היו הומואים, לא? • האם יש איסור מפורש ללסביות? אני בכיוון ?

מצויין !

עכשיו נצטרך לשבת ביחד ולנסח את ההתיחסות שלנו... תפנה ערב ... (אפשר גם לעשות משמרת ביחד...)

לא התנסחויות...אלא התיחסות...

לנו אין "תשובות" מוכנות מראש. יש כל כך הרבה משתנים בכל מקרה שזה חסר אחריות להמציא תשובות שמתאימות לכולם... אחרי הכל - מדובר בחיים של אנשים, לא הורוסקופ...

על זה אמרו חז"לינו (זכרונם לברכה...)

"קנאת סופרים תרבה חוכמה" שמע, הביקור פה בפורום מחזיר אותי 15 ש' לאחור...איך שהזמן רץ

יודיX3

New member
15 שניות זה לא הרבה זמן...

וזה מזכיר לי את הקומדי סטור "כשאני אלחץ על הכפתור האדום, הזמן יחזור אחורה ב5 שניות" יאללה צריך לזוז לאוניברסיטה. יום נעים !

אוי אוי אוי....

בדיחות של הקומדי סטור !? לאן נפלנו... (ועדין הצלחת למרוח לי חיוך מטומטם על הפנים עם פלאשבקים....)

למעלה