עזרה מה זה Ban IP?
B blink282 New member 14/10/07 #2 יש BAN רגיל זה שאתה נחסם לזמן מסוים ויש BAN IP שהאייפי שלך נחסם לתמיד ואתה לא יכול יותר מהמחשב הזה להיכנס למייפל
יש BAN רגיל זה שאתה נחסם לזמן מסוים ויש BAN IP שהאייפי שלך נחסם לתמיד ואתה לא יכול יותר מהמחשב הזה להיכנס למייפל
X XxTherionxX New member 14/10/07 #3 רק אם יש לך איי פי קבוע... כי בעיקרון כל פעם שאתה עושה ריסט למחשב ומתחבר מחדש אתה מתחבר על איי פי אחר... אלא אם ביקשת מהחברת אינטרנט שלך איי פי קבוע... (ואולי אני טועה?)
רק אם יש לך איי פי קבוע... כי בעיקרון כל פעם שאתה עושה ריסט למחשב ומתחבר מחדש אתה מתחבר על איי פי אחר... אלא אם ביקשת מהחברת אינטרנט שלך איי פי קבוע... (ואולי אני טועה?)
X XxTherionxX New member 14/10/07 #4 בררתי עם איזה מומחה... ../images/Emo13.gif ואני צודקת... אבל אין צורך בריסרט.. אפשר רק לנתק את האינטרנט... ושוב.. אלא אם האיי פי שלך קבוע.. אז אכלת אותה
בררתי עם איזה מומחה... ../images/Emo13.gif ואני צודקת... אבל אין צורך בריסרט.. אפשר רק לנתק את האינטרנט... ושוב.. אלא אם האיי פי שלך קבוע.. אז אכלת אותה
X XxTherionxX New member 14/10/07 #5 ואם אתם לא בטוחים... whatismyip.com תבדקו שם מה האיי פי שלכם... תנתקו את האינטרנט ותתחברו שוב... ותבדקו שוב את האיי פי אם הוא השתנה.. אז האיי פי שלכם לא קבוע.. בהצלחה
ואם אתם לא בטוחים... whatismyip.com תבדקו שם מה האיי פי שלכם... תנתקו את האינטרנט ותתחברו שוב... ותבדקו שוב את האיי פי אם הוא השתנה.. אז האיי פי שלכם לא קבוע.. בהצלחה