עזרה

• פותח הנושא tuma
  • פורסם בתאריך

tuma

New member
עזרה

איך מורידים את הסירטונים שמופיעים שיש ארוע כמו חתונה,שתינוק נולד? תודה מראש

malvi

New member
בואנ'ה אולי תפסיקי עם זה כבר?

כל פעם שמישהו פה מודיע על בעיה שקיימת אצלו במשחק, את ישר קופצת בכל מיני הודעות מגוכחות: "אולי הורדת"."כי הורדת"."זה מה שקורה כשמורידים"."כי כנראה הורדת סימס?" זה כל כך לא במקום.זה שיש לה בעיה במשחק זה לא אומר שהיא הורידה אותו. אם אין לך איך לעזור,אז אל תכתבי הודעות מהסוג הזה,כי כמו שכנראה כבר שמת לב הן לא עוזרות!

אני לא הורדתי../images/Emo4.gif ולmalvi

כי רוב הבעיות נגרמות כשמורידים סימס. לבת דודה שלי יש סימס שהיא הורידה מאימיול כי לא הייתי מוכנה לתת לה לצרוב. היא לא יכולה לבנות, אפשרות הבנייה נחסמה. אין לה סרטונים בסימס, כי זה גם נחסם. ויש לה כל הזמן באגים. לרוב האנשים שאני מכירה יש סימס שהם הורידו ויש להם את הבאגים האלה. אם אתה רוצה לפתוח ריב- בבקשה.

malvi

New member
אז בבקשה

חברה שלי הורידה את המשחק ואין לה שום באגים!!!!!!!!!!יכולה לבנות!יכולה לרקוד!יכולה לשיר!הכל!!!! מה תגידי על זה?

אולי באמת תפסיק!?!?!

כי אני לא [!!!!] הורדתי סימס! אני חסכמתי וקניתי אותו היישר מהמדף הנעול של באג! ב200 שקלים חדשים! ואם אין לך משהו נחמד או מועיל להגיד אז פשוט - אל.. א-ל!!!

אני בת.

ומאיפה לי? חשבתי בכלל שלכולם פה יש סימס קנוי. עד שגיליתי ש70% מהאנשים פה הורידו את הסימס

יופי לך שככה חשבת!

את צריכה להבין שאפשר לתבוע אותך על דברים כאלו, ואני יודעת שלא התכוונת להוציא פה מישהו רע אבל ככה זה קרה.. אז אני רק מבקשת ממך להיות יותר זהירה ולא לקפוץ למסקנות, טוב?

למעלה