עזרה

• פותח הנושא tuma
  • פורסם בתאריך
זה שאחרים לא אומרים את זה

לא אומר שהם לא חושבים ככה.. ובאמת כמו שאמרו פה לפני.. התחלתי לשים לב, בכל מקום את פותחת מריבות..

וזה ש..

אנשים לא אומרים שהסיפור שלך ("המגדלור") מעפן זה לא אומר שהם לא חושבים ככה.XD. (גאד, זה היה טוב)

בוא'נה... יצאת עכשיו מה זה ביץ'.../images/Emo60.gif

~חוזרת לחור שלי מהפורום המעפן הזה~

13daniel13

New member
לא סתם סופר ג'מבו מגה מדפאקינג ביץ'

היא סופר-קינג-קונג מיו-מאו ביאטצצ'

../images/Emo6.gif אני רואה שאני לא צריכה להגיד כלום..

הרוב מדבר בעד עצמו.. וחוצמזה אני יודעת שאני לא "סופרת מופלגת", והסיפור בבלוג נכתב בשביל הכיף שלי.. ככה שאם הוא לא מעניין אותך, ואת לא אוהבת ומתחברת עליו, ואת חושבת שאני כל כך גרועה ואת יותר טובה ממני.. אז חמודה [!] את לא חייבת להיכנס ולקרוא..

13daniel13

New member
ביי דה ווי,

אני אישית דיי אהבתי את הסיפור, הוא נורא נחמד ^^" XD

kuik0kuik

New member
תגידי לי

כל החיים שלך זה להתלונן על אנשים למה הורדת סימס?,הורדת סימס אולי?,כי כנראה הורדת סימס?. מה הקטע?,לא כל החיים זה לשאול את אותה שאלה הורדת סימס. וחוץ מזה מה איכפת לך בכלל ש 70% מהפורום הוריד מאיפה את יודעת בכלל?,באת אליהם הביתה?. אז באמת אני חושב שכדי לך להירגע.

© h i l a ©

New member
לי זה גם קרה בהתחלה

עם המחשב הקודם.... אבל אחרי שהתקנתי בחדש ראיתי את כל הסרטונים (המשחק מקורי אם אתם שואלים) יכול להיות שכשהתקנת בטעות ביטלת את האפשרות לראות סרטונים?

הכוונה היא לא מורידים ! +תשובה

כאילו שהם לא יהיו, לא להוריד מאימיול או משו. וצריך לסדר משהו בהגדרות, נראה לי במצלמה.(special event camera ולעשות disabeld או משו כזה)

זה משהו באפשרויות משחק..

בפעם הראשונה שהתקנתי אוניברסיטה לא היה לי, ובפעם השניה והשלישי ניהיו לי.. תבדקי בהגדרות המשחק, אם א לא מבינה מה כתוב, תבקשי ממבוגר שיודע אנגלית

CHENMN

New member
זה לא קשור אם "הורדה" או "לא הורדה"!

זה תלוי אם המחשב שלכם יכול להריץ את הסירטונים! אני לדוגמה לא יכולתי לראות סרטונים קודם ועכשיו אחרי ששידרגו לי את המחשב אז אני כן יכול!

../images/Emo207.gif

אתם יודעים למה רק עכשיו שמתי לב....?? שהחבילות תוספת הן רק בDVD אבל המיני לא.. מישו יודע למה?!

13daniel13

New member
כדי לחסוך

במקום שני דיסקים רגילים מכווצים הכל בדיסק DVD אחד עם יותר מקום זיכרון.

אבל זה מעצבן כי

אני קניתי כונן DVD רק בשביל זה..(מכור קשה..) ורק את המיני לא ב-DVD..

למעלה