עזרה....

עזרה....../images/Emo92.gif

שלום לכולם ! מישהו יכול לכתוב לי את כל השירים שהושמעו עכשיו בפרק ?!?!?! אני יודה לכם מאוד. (אני כבר רואה דוסון שנים... נעים מאוד, יעל)

hiGh jacKed

New member
אני זוכר רק שיר אחד, אולי בגלל ש...

...זה היה השיר הכי יפה בפרק, וחוצמזה הוא הופיע כבר פעם בסדרה,(איפא הזכרון שלי שאני צריך אותו, הנה הוא!!), אם אני לא טועה זה היה בעונה הראשונה פרק שנקרא ירח מלא(full moon), כשדוסון וג'ואי שוכבים להם על הגג, כשעוד היו צעירים וזה דיבר אליי (הייתי בכתה י'). משום מה אנ'לא זוכר איפא הופיע השיר עכשיו בפרק זה היה מעין שיר מעבר בין סצנות משהו, אבל מהפרק ההוא בעונה הראשונה זה פשוט חקוק לי בזכרון. לשיר קוראים: Jewel - Hands, יש לה קול מדהים לזמרת... ולכל אלה שלקחו קשה את סיום הסדרה, יש לי רק דבר אחד להגיד (לצטט): "Not to worry, cause worry is wastefull in times like these"

shiray

New member
האמת ש...

כל השירים מהפרק המדהים הזה (וגם מהחלק הראשון של הפיינל) היו כבר בפרקים אחרים. עוד משהו נוסטלגי נחמד שעשו בשבילנו הפרק.

זה השיר שהיה

אחרי שג'ן מתה וראו את כולם במסעדה של פייסי, נכון? וואי, זה שיר מדהים. אני ממש אוהבת אותו. באמת אף פעם לא ידעתי מי הזמרת. ממש התרגשתי כשזיהיתי שזה השיר הזה!

חוץ מ-hands יש גם

angel, אבך אני לא בטוחה של מי היה הביצוע בדוסון קריק... אני מכירה ביצוע נפלא של ווסטלייף.

OHIO

New member
עזרה.... מציאת שירים

היו כמה שירים יפים שאהבתי ב-2 הפרקים האחרונים. תוכלו בבבבבקשה לעזור לי?!

Dawson girl

New member
אהמ.....

תצטרך להיות קצת יותר ספציפי... איזה שירים אתה מחפש? אבל הנה אתר שיעזור לך למצוא אותם. לך ל"אפיזודס" ואז תבחר את העונה השישית ולך לשני הפרקים האחרונים ברשימה.. ואז יש שירים של כל אחד מהם, חפש ותמצא. בהצלחה!

למעלה