עזרה

R o t e m G

New member
עזרה ../images/Emo92.gif

יש למישהו פה איזושהי פעילות או משחק על חרובים או עץ חרוב או משהו כזה? בבקשה, זה די דחוף. אני אוהבת אתכם אם אתם עונים לי! *מתחנפת*

YogevLevi

New member
סתם שאלה

קשור ליער חרובית? יש את הסיפור על בריח של החרוב אם את מכירה......

YogevLevi

New member
סיפור חביב

תלוי איזה כיתה את מדריכה.... אומרים שלחרוב יש ריח של זרע אז יש על זה כמה סיפורים...... הנה אחד מהם....אני אשתדל למצוא עוד אם זה מתאים לחניכים שלך ובא לך להעביר את זה..... החרוב ומין היו היה עלם צעיר בשם חרוב עלם יפה תואר ועל הכל אהוב אבל תמים היה עד מאוד וגם היותו בתול איננה סוד בעוד חבריו עוסקים בהתרת חזיות שיחק צעירנו בלוטו וברביעיות וכך יום אחד יצא חרוב לטייל טיפס ועלה לראש התל על סביבותיו הסתכל ועשה תצפית היקפית והנה בינו לצמחיה המלבלבת ראה יפיפייה בלונדינית משלהבת שערה הזהוב כמשי חלק ידיה ענוגות וציפורניה עם לק על פניה הבעה ממזרית ונחמדה ובעקר ערומה כביום היוולדה עמד החרוב כולו נפעם ומלא ריגוש ומבלי יכולת ממקומו למוש ליבו פועם בקצב מהיר מסמיק חליפות ואחר מחוויר. עצם עיניו בסיפוק והנאה ורק משפקחן נתגלתה האמת הנוראה. אין יפיפייה ואין בטיח... באוויר עמד ריח של... פוי! הלך החלום לבלי שוב ורק פלג גופו התחתון של החרוב נותר קצת רטוב. וכך מזרע אותו חרוב עלה עץ איתן שפריו על הכול אהוב ומעונת הייחום עד בוא האביב נחוש כולנו בריח סביב.

srugit

New member
משהו על חרוב

זה די קשור אבל בעקיפין, כחלק מהעשרה על נחל עמוד עליון דיברנו על רשבי ויש אגדה שקשורה אליו שהוא אכל חרובים, משהו בסגנון... קצת קשור בעקיפין רצחחחח אבל זה עדיף מכלום!

R o t e m G

New member
תודה

באמת לא מאוד קשור, ומתאים יותר לטיול, אבל לא נורא, אני אראה מה אפשר לעשות עם זה.

למעלה