עזרה

O0NoNi0O

New member
עזרה../images/Emo9.gif

אני עוזרת לחברה שלי להכין פעולה על הומואים ולסביות. למישהו יש הצעות? מה אפשר לעשות בפעולה? כלומר, איזה משחקים ודברים כאלה? כלומר1 משחקים שמעבירים מסר שקשור לזה. תודה רבה

NoA211

New member
ממ פעם עשו לנו

משחק שלכל אחד שמו מדבקה עם שם של מישהו מפורסם על המצח ואסור לו לדעת מה השם שכתוב על המדבקה והמדריכות כתבו בחלק מהמדבקות מפורסמים שהם הומואים\לסביות וכל אחד עומד מול כולם והכל שאר הגדוד צריך לרמוז לו מי רשום לו על המדבקה ובכל האנשים שהם הומואים ולם צעקו הוא הומו וזה כל הזמן עזר לגלות מיזה ואז עשו לנו דיון ואמרו לנו שבהרבה מהפעמים הדבר הראשון שאמרנו זה הומו וישר שאמרו הומו ידענו מי זה ואז שאלו אותנו מה אנחנו חושבים על זה ומה אנחנו חושבים על הומאים ולסביות וזה היה ממש מעניין.

liron010

New member
בני כמה הם ?

הפעולה היא על קבלת השונה או על הומוסקסואליות ככלל ? בכ"א, קודם כל, חשוב להדגיש את כל נושא כיבוד האדם באשר הוא אדם, אפשר להזכיר אמנים מוערכים כמו עברי לידר
, דנה אינטרנשיונל, רונה קינן. לעשות דיונים.. ובנוגע למתודות [היום למדנו בפעולה שמתודה זו דרך להעברת מסר, אז אני מיישמת
], אפשר משהו בסגנון של נועה.. ואני נרוא עייפה, אז אין לי רעיון

O0NoNi0O

New member
הפעולה היא על הומואים ולסביות

אמ ועל הדגשת הנושא של כיבסוד האדם, אני מניחה שזה המסר הסופי שיהיה בסיכום. יש לך עוד מתודות
? אה ואמ..כיתה ח'.

liron010

New member
אז הם גדולים,

אפשר לעשות דיונים.. עוד מתודות ? ואו, אני נשבעת שאני ישבתי מול זה איזה רבע שעה אתמול ופשוט לא עלה לי כלוםX: מצטערת
בהצלחה

nogarosenberg

New member
כמה רעיונות

תעשו להם למשל פיימוס עם מפורסמים הומואים ולסביות תעשו להם שטולים - חניך / חניכה שיקומו מול כל הקבוצה ויגידו שמעו.. אני הומו ואז רואים את התגובה של כולם תחלקו אותם לקבוצות של 3 ואז כל קבוצה היא משפחה של חיות, מסתובבים באזור וכל פעם שלוחצים למישהו יד אז מחליפים איתו זהות, ככה רואים שיש תרבויות שנעלמות ושלפעמים נוצרות - תלוי אם החניכים מתבלבלים ומשתפים פעולה , וככה מראים להם שיש תרבויות שונות וסוגי חיים שונים וכל אחד עושה מה שטוב לו *אפשר לשים שטול אחד שלא יסכים להחליף עם אף אחד, ואז זה מראה שיש כאלה שישי להם עקרונות ולא משנה מה חושבים עליהם הם ממשיכים, ואז גם רואים כמה זה קשה ללכת נגד כולם..

גם לנו עשו..

חילקו אותנו ל4 קבוצות.. כל קבוצה קיבלה פלקט עם ציור של דמות.. 2 קבוצות קיבלו בן ו2 קבוצות קיבלו בת.. כל קבוצה הייתה צריכה לצייר על הדמות מישהו.. הייתה קבוצת לסביות, הומואים , סטרייטים וסטרייטיות.. נגיד הקבוצה של ההומו עשתה לו עגילים ושיער כזה מסודר ואיפור וצעיפים ותיקים ודברים נשיים.. אח"כ כל קבוצה הלבישה נציג והפכה אותו לדמות שעליו היא עושה.. ואז הצגנו אותו לגדוד עם הסברים ונתנו להם שמות וכאלה.. אח"כ כל אחד קיבל חוט והיו קערות עם חרוזים לפי צבעים ומשפטים וכל אחד לקח חרוז מהקערה אם הוא מסכים למשפט שרשום . ואז לכל אחד יצא שרשרת צבעונית וזה כאילו מסמל חברה מגוונת ושזה יפה וכאלה.. ואז היה דיון והביאו לנו תמונות של כל מיני אנשים בעיתון והיינו צריכים להגיד מה הדבר הראשון שעולה לנו לגביו.. מקווה שיצא די ברור:S

ונטורי

New member
יש לי רעיון ממש טוב

אבל אני מעוניין גם להעביר אותו לחניכים שלי ויש פה כמה אז תשלחי מסר אם מעניין אותך.

liron010

New member
../images/Emo207.gif, כי זה כבר כאן..../images/Emo213.gif../images/Emo138.gif

חג שמח לכולנו

למעלה