עזרה

yotam 14

New member
עזרה../images/Emo83.gif

אני עוסק כבר זמן רב בכישוף ובכל מה שקשור אליו. לצערי, אני צריך כישוף שיכול לרפא מישהו או להקל עליו לפחות. אני מחפש בכל מקום, לא מצאתי בשום מקום כישוף שיכול לעזור לי ואני צריך את זה יותר מאשר אוויר לנשימה. אז בבקשה- מי שיש לו כישוף שיכול לענות על צרכיי, אני אהיה אסיר תודה אם יספר לי עליו.

yotam 14

New member
בבקשה, תעזרו לי.../images/Emo83.gif

אני צריך לחש לריפוי וכמה שיותר מהר. אני צריך לחש שיכול לרפא מישהו במהירות. זה לא משהו סופני (טפו טפו טפו), וזה גם לא שפעת, וזה דורש התערבות מצידי. אני יכול להבטיח לכם שאני מנוסה מאוד עם לחשים וטכסים וביצעתי הרבה כאלה. בנוסף, לאחר כמעט שנה של אימונים אני מסוגל להזיז ערימה של 3 ספרים גדולים ממקום למקום, אבל לא יותר מזה בנתיים (לצערי). אני צריך לחש כזה בדחיפות, אנשים.

Perdition

New member
רק 3 ספרים?! ולא גדולים?!

עזוב, אתה מתחיל... וברצינות, אתה לא באמת מתעסק בכישוף, אם היית - לא היית כותב את ההודעה הזו. למרות הרצון הטוב שלך, לתת לך לחש או כישוף פשוט יגרום יותר נזק מתועלת, חבל.

lusian

New member
כל כך צודק שזה עצוב

מאוד מטומטם מצידו... עלק "אני יכול להזיז רק 3 ספרים גדולים" הוא נשמע כמו אחד שבאמת רוצה להשתמש בריפוי מאגי, ובשביל שיגלו לו איך לעשות את זה, הוא משחק אותה אחד שמבין, כדי לעורר התרשמות... אין לי מושג איפה הוא חושב שהוא נמצא...

lusian

New member
אני יודע, אני יודע...

פשוט אני כבר כמה זמן משקיע בתחום הזה, ונורא מעצבן אותי כשאיזה ילדון בא ואומר "אני יכול להזיז "רק" 3 ספרים גדולים", ומשקר...

RainBird

New member
אם כבר במטפורות בישול עסקינן "הצילו! למדתי 5 שנים בישול גורמה צרפתי ואני לא יודע להכין חביתה!! למישהו יש מתכון?"

ToryMaster

New member
ככה אני :$

אני יכולה לבשל כל דבר, הכי מסובך ואנין טעם שיש. חביתה מתבלגנת לי.

נו????????

צריך לשבור את הבצים ולבלגן אותם לפני ששופכים למחבת. חחחחחח ואם היא מתבלגנת במחבת אז יוצאת לך מקושקשת.

ToryMaster

New member
את המתכון אני אל מכירה

אבל אם תיתן לי אחד, בטח. אם כי, קרם פטסייר זה הרבה לבקש

RainBird

New member
אז אני אביא לך בפיקניק הפאגני. ובעזרת האלה (עטר) תכיני לי ../images/Emo6.gif LOL

למעלה