עזרה

BiGuy3000

New member
עזרה../images/Emo70.gif

מישהו יכול לתת לי טיפים ודרכים להביס את Defender-X בFinal Fantasy X
הוא עושה לי צרות... תודה,

BiGuy3000

New member
לא...

בCalm Lands... יש שם את הרובוט הענק הזה שהGuadoים הביאו... קוראים לו Defender X. תודה,

כמה טיפים

טוב גמו שראית בטח הוא כמעט חסין לגמרי למכות פיזייות הוא גם מחזיר אחרי כל התקפה שמפעילים עליו (אם היא מורידה לו חיים) לכן עדיף להשתמש בלחשים. לולו ענקית נגדו אבל בלי קסם בטווח הga כמו firga אין לך סיכוי נגדו. חייבים להשתמש בslow עליו או בhaste עליך יכול להיות שהוא חסין לסלו אני לא זוכר. האיונס לא רעים נגדו במיוחד בהמות כי יש לו קסמים חזקים אני השתמשתי נגדו בלולו, וואקה, וקימארי כי לכולם היו קסמים מקווה שעזרתי

BiGuy3000

New member
אוקיי...

ללולו אין אצלי כשפי GA, ואאורן לא למד אף ברייק חוץ ממג´יק ברייק ופאוור ברייק (ברוב טפשותי השתמשתי בFriendly Sphere בלי לקרוא מה היא עושה... והגעתי ללוח של וואקה...). ברוב המקומות רשמו לי להשתמש במנטאל ברייק ובארמור ברייק... כך שאני בצרות. עוד טיפים
תודה,

Saviola

New member
תשמע

תתחיל עם אורן טידוס ויונה. בהתחלה תשתמש בארמור ברייק זה חובה(תחזור ללוח של אורן). עכשיו עם טידוס תעשה haste לכולם עם יונה תרפא עם cura ועצה אחרונה (בכלל לכל קרב): תגיע עם כל ה aeons ל over drive הם יורידו לו את רוב הכוח תאמין לי.

BiGuy3000

New member
כמה דברים...

קודם כל, יקח לי שנים לחזור ללוח של אאורן... דבר שני-טידוס לא יודע הייסט... הלכתי איתו בדרך אחרת...

SolidSnake

New member
אני לא יודע איך לעזור לך...

היית צריך שטיידוס ילך בדרך שלו ושאורון ילך בדרך שלו. לי ברובוט הזה היה די קל עשיתי לו Armor Break ואז Mental Break ואז כל הקסמים עבדו טוב וכל המכות עבדו טוב. השתמשתי גם ב aeons. אם אתה מתקשה בחלק הזה תחכה עד שתגיע לבוס הגדול הבא.

BiGuy3000

New member
...

טידוס כן הלך בדרכו שלו
רק עם אאורן עשיתי טעות טיפשית...

SolidSnake

New member
אמרת שלא למדת איתו הייסט...

אז לא הלכת איתו בדרך שלו. מה כן למדת איתו?

BiGuy3000

New member
כן הלכתי בדרכו../images/Emo70.gif

בתחילת המשחק, כשלמדתי על הsphere grid, הלכתי שמאלה, לכיוון של כל הcheer, provoke וכה... וזה כן בשביל שלו

BiGuy3000

New member
זה מה שמוזר../images/Emo70.gif

פשוט לא נתקלתי בזה בדרכי... אולי דילגתי עליו בטעות... אני אבדוק את זה...

SolidSnake

New member
טוב. אתה לא חייב haste...

Armor Break ו Magic Break היו עוזרים לך אבל Defender-X לא כל כך קשה אתה יכול להסדר בלעדיהם. תשתמש ב Aeons שלך.

BiGuy3000

New member
השתמשתי...

בaeons על סימור המעוות (שכחתי איך קוראים לי), כל אחד השתמש באוברדרייב, והורדתי אותו לפני שהספקתי לגמור לכל הAEONS את האוברדרייבים...

BiGuy3000

New member
עוד לא ניסיתי...

לא הייתי בבית... אבל אין לי חשק לשחק עכשיו...

למעלה