עזרה

Saviola

New member
אני לא מבין אותך

תתאמן תעלה רמות תגיע עם כל ה aeons ל overdrive דרך מלחמות בדרך ואז תצליח

BiGuy3000

New member
אני יודע../images/Emo70.gif

זה מה שעשיתי עם סימור הקודם, והaeons חיסלו אותו לפני שהספקתי להגיד "מגניב
"... זה יעבוד לי גם פה

גיא טל

New member
ברור שזה עובד!

ל- Defender X אין Banish (מה שיש לסימור) ולכן הוא לא יכול להעיף את ה- Aeons במכה, אלא אם הוא הורג אותם. תמיד כשעשיתי נגדו אוברדרייב עם איזה aeon, אחרי זה היה התור שלי ישר. נתתי לו מכה רגילה, ועוד פעם היה תורי! ככה לפעמים עשיתי מעין קומובאים של 5 תורות כולל ה- Special של ה- aeon. fuck במשחק? אולי, אבל מה זה משנה? תהנה מהתורות העודפים שאתה מקבל ככה...

BiGuy3000

New member
תגיד לי...

מישהו שאל אותך
מה קשורה דעתך על המשחק ב"איך לעבור אותו"
למה נראה לך שזה מעניין מישהו שאתה לא יודע להעריך משחק טוב
אולי אתה לא אוהב אותו, אבל זה לא הזמן להגיד את זה...
שלך,

yakirboy

New member
בוא´נה ...

תתחיל להירגע ..... כולה הערתי הערה.. הפורום הזה לא שייך לך ויש לי זכות להביע בו את הדעה שלי . זה שאתה יותר מידי טיפש בשביל לעבור שלב מסכן במשחק זה בעיה שלך ... אל תוציא את העצבים שלך עליי ... זה לא אשמתי שיש לך פגם גנטי .

yakirboy

New member
למעשה..

ראיתי את המשחק אצל חבר שלי ולא ממש התלהבתי ... אז החלטתי לא להוריד אותו . במקום זה אני מוריד משחקים קצת יותר מעניינים בשבילי . בסך הכל הבעתי דעה לא עובדה .... לא אמרתי שמה שלי לא טוב גם לכם לא טוב ... בכל מקרה "איש איש באמונתו יחיה"

BiGuy3000

New member
בנאדם...

נפל לך בורג
קודם כל, למה נראה לך שצריך להיות בעל IQ גבוה בשביל לעבור מאסטר במשחק
אח כך, אתה אומר שיש לך זכות להביע דעה... גם לי יש את הזכות הזו
מותר לי לרשום מה שבא לי, מתי שבא, ואיך שבא לי בפורום הזה... ואם אתה מנסח זאת כך, גם יש לי זכות להוציא עליך את העצבים שלי... אבל זה לא מה שאני עושה, אם באמת בא לך לדעת... ודבר אחרון: אני יותר חכם ממה שאי פעם תהיה, אז אל תקרא לי טיפש... ותחשוב לפני שאתה כותב... פעם גנטי
כמה זמן לקח לך לחשוב על זה

Fexonite

New member
אהבת אחים?

המריבות האלו לא במקום חברה. כמו שנאמר ואהבת את רעך כמוך ואת אחותו אהבת עוד יותר.

למעלה