עזרה

rotemotek1988

New member
עזרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי חבר כבר שבוע (חיחי) ואני לא באמת חושבת שאני אוהבת אותו אבל אני די מסתפקת בזה כי כרגע אני לא רוצה למצוא את עצמי הולכת לעוד סטוצים מפגרים או משהו כזה אני כבר רוצה משהו אמיתי יותר וקבוע לא שיגרתי אבל קבוע מה אתם אומרים ? להפרד מהחבר או להשאר ? לא יודעת מה נסגר אבל לדעתי הוא איתי רק לסקס

רותמק'ה רותמק'ה רותמק'ה ../images/Emo6.gif

הייתה לי הרגשה שזה יקרה .... למה את חושבת שאת רק רוצה לסקס??? היית אצלו אחרי שניפגשנו??? אני חושב שפשוט תעשי חושבים מה את באמת רוצה ואח"כ תני לליבך לקבוע מה יהיה...

sabag12

New member
../images/Emo54.gifעדיף להיפרד,

אם אין את ה"קליק" מההתחלה לא שווה
+

שחשוחון

New member
כןן... בימינו הדברים פתאום הפוכים

בימקום להידלק אחד על השניה או השניה על השניה או השניה על האחד ......הם עושים סקס ואח"כ חושבים על ה"פן" הרומנטי... היום ישר קופצים למיטה כאילו יש להם איזה צורך להתחיל להיתרבות בגיל 18... קודם מכיריםםםם, יוצאים לבית קפהההה מיסעדה,סרט, אח"כ יוצאים... ואת הסקס משאירים לקינוח.

עצוב, לדעתי זה לא אמור ליהיות ככה..

עזוב את העניין שהם קודם שוכבים ואז רק חושבים על הפן הרומנטי, הרי לא חסרים בימינו זוגות שהתחילו את הקשר בסקס מזדמן שהתפתח להתאהבות ולקשר רציני. מה שכן בעייתי בעיניי ויותר מזה- לא ברור כלל... זה איך ניהיים חברים ורק אחר כך מתאהבים? לא נראה לי שכשהיא אמרה את המילה "חברים" היא התכוונה שהם כבר שכבו, לאו דווקא מדובר בסקס... אולי הם פשוט החליטו להכריז "אנחנו חברים!" ועכשיו הם רק יתחילו להכיר... לא ברור העניין הזה...

למה? לפעמים קורה שנהיים חברים

אבל עדיין אתה לא סגור מאה אחוז על הרגשות שלך כי אתה לא מכיר את הבנאדם מספיק טוב... זה נקרא ניצני התחלה, אבל עוד לא התאהבות, וזה לגיטימי. הרבה פעמים תוך כדי התהליך אתה מכיר את האדם יותר ואז מתאהב, או שמבין ש"זה לא זה"...

כן, ברור... אבל...

אם ככה, זה לא נקרא "חברות"... זה נקרא בדיוק כמו שאמרת: "ניצני התחלה" אבל לא של חברות! של קשר... יחי ההבדל הקטן...

אני חושב שזה כל מקרה לגופו ואי

אפשר למדוד טיב של קשר רק על פי איך שהוא התחיל, בסקס או בידידות או בבליינד דייט או מה שלא יהיה.. בדרך כלל, קשר שמושתת על סקס, והתחיל בסקס, תמיד יהיה כזה, גם אחרי הפרידה. אבל זה לא מחייב שהקשר לא יהיה בריא, לא תמיד לפחות..

לא דיברתי כאן כלל על...

איך טוב להתחיל קשר... אני בעצמי אמרתי שישנם לא מעטים של קשרים בימינו שהתחילו ממגע פיזי ורק אחר כך התחיל העניין הנפשי וההתחברות... מה שלא היה לי כאן ברור הוא איך מחליטים ליהיות מוגדרים כ"חברים" עוד לפני שאוהבים... זה הכל!

אמממ...

פשוט מאוד כי לפעמים את מכירה את הבן אדם, עוד לא אוהבת אותו, נמשכת אליו, ועם הזמן האהבה באה לבד :)) זה ממש לא מחייב שתהיה אהבה ואז להיות ביחד.. ואם יש שניים שמכירים חודשיים, כל היום ביחד, הכי נהנים אחד עם השניה בעולם, אבל עדיין לא מאוהבים, במצב כזה צריך לפסול את האפשרות להיות חברים לדעתך
לדעתי ממש לא...

כנראה ש...

אנחנו מגדירים שונה את המושג "חברות"... כי בעיניי זוג הופך ליהיות מוגדר כ"חברים" רק כאשר נמצאים שם מכלול של דברים שבאים יחד, ואחד מהם שנראה לי המרכיב הכי מרכזי וחשוב ב"חברות" זה הרגשות... החיבור... האהבה... רק אחרי שהם מופיעים אפשר ליהיות חברים לדעתי...

האמת היא שלא אני ולא את יכולים

לקבוע את ההגדרה למונח "חברים", אלא רק המילון.. חחחחח חברים זה כששני בני הזוג מגדירים את עצמם כך, וזה לא תמיד חייב להיות קשור ישירות לתוכן הקשר. ישנם מצבים שיש שני אנשים שאורח חייהם מתנהל כאילו הם בני זוג של ממש, אבל בפועל, על פני השטח זה לא כך, ויכולים להיות זוג אנשים שפשוט כיף להם ביחד, אז הם כל היום ביחד, ומגדירים את עצמם חברים..
אנחנו עוד לא מילון חחחחח :)))))

תהיי איתי!

חחחחח סתם.. אפשר להבין אותך.. אבל זה החלטה שלך אם להיות איתו או לא... רק שלא יפגע..................... ושאת לא תפגעי..

מאמי...

אני מבינה את ההרגשה אבל את ממש לא צריכה ליהיות עם מישהו/י רק בגלל שאת מרגישה חוסר אונים בעניין, כולם תודה לאל זוכים בסופו של דבר לזוגיות... את עוד צעירה ילדונת, החיים לפנייך, את עוד תכירי ימבה של אנשים חדשים... לאן את ממהרת? אם את איתו משיקולים של "אני לא רוצה ליהיות לבד..." זה בכלל על הפנים, אני אומרת לך, אחר כך אתם סתם תפגעו אחד מהשניה... וחבל... חכי לאדם שתרצי אותו הכי בעולם ושהוא ירצה אותך, לא העיקר למלאות חוסרים מסויימים בחיים, צריך למלא את הלב במשהו טוב ואמיתי!
המלצה מידידה לפורום... ושיהיה בהצלחה בכל דרך בה תבחרי בסופו של דבר... אפרת!

אמממ.. טוב,

דעה זה דבר אחד, ועובדה זה דבר שני. למה את חושבת שהוא רוצה אותך רק לסקס
ובקשר ללהפרד או לא, אנחנו ממש לא אלו שיכולים לקבוע בשבילך, לא מכירים את המקרה מקרוב, אז לא יכולים לשפוט.. {לפחות אני.. } בגדול תשאלי את עצמך תמיד אם טוב לך עכשיו או לא, אם התשובה היא כן אז כנראה שבכל זאת הוא ממלא חלק כלשהו בחיים שלך, ואם התשובה היא לא, את צריכה לבדוק מהם הדברים שמעיקים עליך ולבחון אם זה קשור אל החבר.. רן.

למעלה