קונדסאית קטנה
New member
עזרה../images/Emo7.gif
היי כולם אני ענבר ואני בת 13 (כמעט..) אז ככה: בכיתה ו' בן אחד הציע לי חברות לא הכרתי אותו ממש וסתם הסכמתי כי הוא היה כזה בסדר.. אף אחד לא חשב שיתפתח מזה משהו.. ואז בחופש הקשרים התהדקו ו...התאהבתי בו. אני לא יודעת אם הוא ממש אהב אותי אבל הוא אמר לי שכן (
) בקיצור מכל מיני סיבות נפרדנו (אני נפרדתי ממנו) ואחת מהסיבות הייתה חברה שלי- א'. א הייתה בשליחות שנתיים והיא חזרה בחופש הגדול ומרגע שהיא חזרה כל הבנים מקרקרים סביבה והיא משחקת אותה קשה להשגה (עכשיו הם התייאשו אחרי שהיא אמרה להם לא)שמתי לב שמרגע שהיא הגיעה החבר שלי לא איתי- כל פעם הוא מתקשר אליה מדבר איתה שואל אותה "משהו" או כל מיני דברים כאלה אז נמאס לי ונפרדנו. עכשיו אנחנו עדיין ידידים ושאלתי אותו אם הוא אוהב אותה ואז הוא אמר לי "נו באמת מזה השאלות האלה? תפסיקי עם השטויות" ואני רואה שהוא כן אוהב אותה איך להגיד מרגישה את זה. הוא כן מדבר איתי אבל אני מרגישה שזה מתוך רחמים! אמרו לי לשכוח אותו אבל אני לא מצליחה! הוא נמצא כל הזמן אצלי בראש ואני משתגעת!!! אני אוהבת אותו אבל לא רוצה להיות עוד פעם חברה שלו מה לעשות?!?!?
סורי שחפרתי אבל אני ממש בבעיה ונמאס לי לסחוב על ה
כבר..
היי כולם אני ענבר ואני בת 13 (כמעט..) אז ככה: בכיתה ו' בן אחד הציע לי חברות לא הכרתי אותו ממש וסתם הסכמתי כי הוא היה כזה בסדר.. אף אחד לא חשב שיתפתח מזה משהו.. ואז בחופש הקשרים התהדקו ו...התאהבתי בו. אני לא יודעת אם הוא ממש אהב אותי אבל הוא אמר לי שכן (