עזרה

1רגיעה

New member
להביא ילד ממקום כזה ...חס וחלילה

אישתך לא יודעת כלום, אתה לא מדבר איתה על תחושותייך אילו הייתה יודעת , האם הייתה רוצה ילד ממך ? אתה מצליח להטעות אותה חופשי חופשי ..... האם הסתכלת במראה ? ומה אתה רואה? פשוט מעניין , לחיות בשקר כזה אני אפילו לא הייתי ממליצה על פסיכולוג במקרה שלך אתה לא אוהב אותה וזהו....להגיד הייתי רוצה שתיעלם......ברצינות נמאס לך ממנה אחרי שנתיים של נישואין ... אצלי היה ירח דבש כמה שנים טובות לפחות פשוט לשוחח איתה ברוח אלוהים אוהב שנגמר לך ,,,,,,,, לגלות סימפטיה כלפיה , רגיש וחם לפצות אותה כמו שצריך וביי ביי מחפשת רגיעה לפעמים מוצאת אותה

חבל

חבל שאת שופטת בכזאת נחרצות מבלי להבין את מלא התמונה אני לא מטעה אותה, במה אני מטעה? בזה שאני לא אומר מה שאני בעצמי לא יודע לומר לי. אני לא חי בשקר אני חי כרגע בהרבה מאד בילבול. אם את מנסה לעזור, את מפספסת ואם את מנסה להוציא עצבים אז בבקשה אצל מחפש עזרה אחר, תודה

1רגיעה

New member
אני מבינה קשה לשמוע את האמת...

גם כשאני הבאתי לפה את הסיפור שלי , היה קשה לי לשמוע את האמת כשמישהו משקף מהצד , זה לפעמים כל כך אפקטיבי,,,, בכל מקרה אני לא מוציאה עצבים, אני אומרת את האמת שלי על איזה בילבול אתה מדבר ? סליחה זה כל כך שקוף ותאמין לי כשאמרתי לך להסתכל במראה , ידעתי על מה אני מדברת עברתי מספיק בחיי...........

s h o o s h a

New member
לדבר

...זה נראה דבילי גם פתאום לדבר איתה על זה..." אז אתה שותק וממשיך להתפתל בתוך הבלבול של עצמך, בא לפורום בתקווה למצוא תשובה למשהו שאתה בעצמך אינך יודע מה הוא. ואתה שותק ואשתך כנראה מרגישה משהו אבל לא ממש, ואולי דווקא כן, אבל גם היא שותקת, כי היא "...כביכול מאד מאוהבת..." ושניכם שותקים כאילו כלום ... אז... מה אתה רוצה? מעצמך? ממנה? ממכם? חושבת שאם תעשה סדר בבאלאגאן של עצמך, תשב בראש וראשונה עם עצמך ותענה על השאלות הללו ואח"כ תשב עם זוגתך ותדבר אתה ממקום שאתה יודע מה אתה רוצה, דברים יפתרו. לכאן או לכאן, אבל, יפתרו. שתיקות לא הועילו לאיש. שתיקות עלולות לגרום נזק. כי כל אחד חושב מה השני חושב. אז, תחשוב לעצמך ואז אתה יחד. פלונטר? כנראה. אבל זו הדרך היחידה, לדעתי, להתיר אותו ולצאת ממנו.

חותר

New member
הבטן מדברת

אני משער שהבטן שלך מדברת אליך ואומרת - "אני עדיין לא בשל להכנס לעול של גידול ילדים ואולי בכלל זוגיות". זה דורש השקעה רבה ומחויבות לטווח ארוך ואתה אולי עדיין לא נמצא במקום הזה, אפילו שפורמלית התחתנת. אכן חשבון נפש עם עצמך הוא הדבר הנכון, אבל לא לבד. להעזר בייעוץ פסיכולוגי. תביא בחשבון שזה לוקח זמן. לא רואה דרך נכונה ויסודית אחרת. כל הדרכים האחרות הן חלקיות. לגבי אשתך, ייתכן וכן תצטרך לשתף אותה. יכול להיות שתופתע והיא תתמוך ותסייע לך. חשובה הכנות ונראה לי שאתה כן.

למעלה