עזרה

AnavriN

New member
עזרה ../images/Emo53.gif

גיליתי לפני שבוע בערך ציור שהוא יותר שפשוף \חריטה על אחת מהאבנים שמצפות את הקירות החיצוניים של הבית שלי. הציור הוא על אבן אחת והוא נמצא בגובה של שתי מטר אלה שתי קשתות שהקצה העליון שלהם לא גמור כי האבן מסתיימת ובאמצע של שתי הקשתות יש צורה של עין. אני גרה בבית הזה כבר שנה וחצי וזהו בית חדש לגמרי. את הציור לא ראיתי עד אותו יום. אם זה יעזור- המנורה שמראה את כתובת ביתי נמצאת מעל האבן הנ"ל. אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לומר לי מה אומר הציור. אם אתם רוצים פרטים נוספים תפנו אלי באייסיקיו 265647165 תודה! נ.ב מצטערת שלא שרשרתי\ ניצ"לשתי פשוט זה ממש חשוב לי

Nizzan Cohen

New member
אוקי... אם את יכולה תעלי תמונה או

...ציור של הסמל. ויש לינק לאתר שאולי הוא קיים בו.

AnavriN

New member
אוקי הנה התמונה

וצירתי את זה במחשב אבל תדמינו שאלה קוים ישרים ומשורטטים במיוחד של העין הדיוק מדהים

AnavriN

New member
UP!

סליחה שאני מקפיצה אבל זה ממש חשוב לי בבקשה תענו...

CAT4

New member
עוד פרטי נידרשים.

כרגע אין לי אחיזה בציור אני צריך עוד פרטים ותמונה תיהי דבר הכי טוב אבלי אם האיכות היא אפסית

THE gray

New member
לפני שכנסים לתחום המיסטי...

תעשי בדיקת מציאת שתילך ככה: "אמא\אבא מזה הציור שיש מתחת לכתובת עם המנורה יכול להיות שזה קישוט בכוונה?" ואז אם הם לא ידעו תקחי אותם לראות.. ואם הם יגידו שהם אףפעם לא שמו לב לזה.. אז נעזור לך לחפש את הסיבה המיסטית. נ.ב נשמע מצחיק אבל חייבים לבדוק את המציאות לפני שבודקים את המיסטיות שבעניין.

CAT4

New member
בניגו

העין היא יותר בהירה משאר הקיר וככה גם הקווים נכון בבקשה שזה היה נכון.

AnavriN

New member
בירורים...

ההורים לא יודעים מה זה כמו שחשבתי.. מכיוון שיש שפשוף באבן אז הקוים בהירים יותר אבל העין לא שקועה אלא בולטת והיא קהה יותר

jbu

New member
חשבת אולי ש

חשבת אולי שזה בסה"כ ציור? סתם משהוא ליופי? אם את עדין מתעקשת יש אתר לחיפוש סמלים בקישורים.

CAT4

New member
א זו התזה שלי

בעבר היתה תוליה העין על הקיר ותחתה היה עוד אייתם הייתי אומר שהוא היה גדול מספיק כדי שהחוטי המקשרים שלו יצרו את הזוית שלו וגם שלא יזוז הרבה זמן ויתנו את החריטה באבן. אם העין בולתת אני חושב שאולי מישהוא פשוט כיסה אותה כדי שלא יראו אותה איך שלו זה ניראה לי ענין של הגנה ושמירה ככה שלא צרכיה להיות לזה כל כוונה רעה

AnavriN

New member
אז ככה..

קודם כל תודה רבה על העזרה אני הייתי ממש לחוצה...(וזה מופנה לכולם) ועוד משהו לא היה כלום על הקיר כי זה בית חדש ככה שאין סיכוי שפיסםסתי משהו

RainBird

New member
נלך על המקרה שזה סמל מאגי. עין תמיד סימלה משהו חיובי. כהבנה נגד עין הרע, עין האל המשגיחה וכדומה. לא נראה לי שיש סיבה לדאוג.

למעלה