עזרה !!!!!

ט2רייJי

New member
עזרה !!!!! ../images/Emo53.gif

תראו : אני בכיתה ז´ והתאהבתי בילדה מהשיכבה שלי אנחנו לא מדברים הרבה אז החלטתי לשלוח חבר שישאל אותה אם היא רוצה שניהיה ידידים ואם היא רוצה שנדבר אבל מה אחת החברות של הילדה הכריחה את חבר שלי לגלות מי אני ואם אני אוהב את אותה ילדה והחבר שלי גילה לא שזה מפריע לי או משהו אבל עכשיו אני לא מדבר איתה ואני לא יכול לעבור במסדרון בלי שהחברה שלה תגיד לי שאני אוהב את אותה ילדה ניסיתי להכחיש אבל החברה לא מוכנה להאמין . החלטתי לכתוב לאותה ילדה שאני אוהב פתק שלחתי את אותו חבר לתת לה אותו פתאום ראיתי אותה עומדת במרחק של כמה צעדים ממני וכמו אדיוט נכנסתי לכיתה מהפחד להייצב מולה אחר כך קיבלתי את המכתב בחזרה ציפיתי לתשובה אבל קיבלתי אותה מעוך וקרוע זה שבר אותי אבל החלטתי לא לוותר אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי מה אני צריך לעשות ????

לדעתי....

היית צריך להתיידד איתה וליהיות ידיד שלה לפני ששלחת לה פתק שאתה אוהב אותה ועוד אם חבר היית צריך להגיד לה בעצמך אין פלא שהפתק חזר קרוע ואם קבר שלחת אותו היית צריך לדבר איתה ולא לפחד
שכבת ז´ בביה"ס אליאנס אימפרייה

ט2רייJי

New member
לא........

לא כתבתי לה שאני אוהב אותה אלא שאני רוצה לדבר איתה ולהתיידד איתה אבל הפתק חזר קרוע . אני לא ממש מצליח לדבר איתה יש לך אולי איזו שיטה כדי להתחיל לדבר איתה ????

יפתח13

New member
אין שיטה...

אתה צריך לתפוס אותה רגע שהיא לבד ולדבר איתה...פשוט וקל...

ט2רייJי

New member
אהההההה.......

אבל זה קשה שאני עומד מולה אני שוכח לרגע לדבר היא כל כך יפה עד שבא לי למות בישבלה אבל אני לא מצליח להגיד כלום זה קשה לי .

nobodys girl

New member
מי קימט את הפתק?

אני יודעת שהרבה פעמים חברות שלי ואני הולכות מכות על פתקים ועוברות עליהם זוועות נוראיות.. מלחמות עולם ועינויים סינים איומים... היא כתבה בפנים משהו?

ט2רייJי

New member
אממ......

ת´אמת ? לא ממש בדקתי אם היה כתוב שם משהו אבל לפי מה שחבר שלי אמר שלא היה כתוב שם כלום אז החלטתי לשמור את זה בכיס ופחדתי שיתפסו אותי עם זה אז זרקתי את זה לפח אבל אם הוא חזר קרוע אז זה אומר משהו לא ?

יהלe

New member
לדעתי תהיה ישיר איתה וזהו...

אם זה זה, יש בינכם משהו אל תדאג אבל אם אין תדגבר ותמשיך הלאה...

nobodys girl

New member
אל תסיק אף פעם...

מסקנות כל כך מהר וחבל לבכות על חלב שנשפך, פעם הבאה תבדוק בינתיים בוא נחשוב ביחד קדימה.. למה שלא תברר אם יש לה איסיקיו או משהו ותנסה להתידד איתה בתור התחלה?

ט2רייJי

New member
ניסיתי..........

אני יודע שלחברה שלה יש אינטרנט והיא לפעמים נכנסת איתה כמה פעמים כבר דיברנו בצ´אט דיברנו הכל היה טוב ויפה חשבתי שזה סוף סוף יצליח אבל בבית ספר התנהגנו כמו אנשים זרים ולחברה שלה אין איי סי קיו אז הדרך היחידה שיש לי להתיידד איתה זה פשוט ללכת ולדבר איתה . אגב כל שבוע אני וחברים יוצאים וגם היא אז בדיוק לפני שבוע ישבנו כל החברים צחוקים באלגן ואחת החברות שלה אוהבת את חבר טוב שלי אז הם רצו לדבר איתו ( היא הייתה בניהים ) אז הוא רצה שאני אבוא איתי אז הלכתי והתחלתי לעשות שם צחוקים והיא צחקה והיא כל כך חמודה שהיא צוחקת וככה התחלנו קצת לדבר אבל לא יותר מזה אנחנו בקושי מדברים וזה הורג אותי..... מה לעשות ?

nobodys girl

New member
ממ.. אולי...

לנסות ליזום מפגשים של ארבעתכם... שלך של החבר, של זאתי שאוהבת אותו, ושל זאת שאתה אוהב? ככה הם יהיו ביחד ואתם ביחד

ט2רייJי

New member
סוריייייי..........

חבר שלי והילדה שאוהבת אותו לא מדברים ככה שאין סיכוי שהם יסכימו להיפגש .

nobodys girl

New member
הרעיונות שלי מתחילים...

להגמר. אני מצטערת למה שלא תודה שאתה מרגיש כלפיה משהו..? או שלפחות תגיד לחברה שלה "אולי כן ואולי לא".. זה בטוח יגיע לזאת שאתה אוהב, ואם היא מעוניינת היא עשויה לעשות משהו בנידון

ט2רייJי

New member
טוב תודה בכל זאת.........

תודה בכל זאת לכולם למרות שלא ממש יצאתי עם פתרון אבל היא מימלא שונאת אותי קרו כמה דברים עזבו לא משנה............. תודה בכל זאת............

nobodys girl

New member
הי ילד!

אני קוראת נימת יאוש בדבריך?? אל לך להתבאס! ידוע- בנות זה כמו רכבת- פספסת אחת,תבוא אחרת

ט2רייJי

New member
תודה נשמה......

תודה אבל יהיה קשה לשכוח אותה היא כל כך חמודה ויפה קשה לי לשכוח אותה למרות שאני מנסה .

yaldaofra

New member
היי אתה! חכה!

קראתי את כל ההודעות שמעלי... קראתי הכל ויש לי כמה דברים להגיד... אז ככה, בשבילך טברייני, ככה.. היא כ"כ יפה, וכ"כ מתוקה, ואתה כ"כ רוצה אותה.. אז אין לך מה לעשות חוץ מלדבר איתה פנים מול פנים. ואני בתור בנאדם שלא ממש מסוגל להגיד דברים שאני רוצה לבנאדם שאני אוהבת (ואני יותר גדולה ממכם... ואמורה כבר לקבל אומץ) אני למשל כותבת מכתב, כזה מכל הלב, עם כל מה שאני רוצה להגיד, כל מה שאי פעם עיצבן/עיניין/או סתם רציתי להגיד.. דבר ראשון אחרי שתכתוב תרגיש הרבה הרבה יותר טוב.. ואח"כ כבר תחליט אם לתת לה את המכתב ואם לא.. (אם זה ישמע קצת מתנשא- זו ממש לא הכוונה) בגיל הזה שולחים חברים בשביל דברים כאלה, אבל תאמין לי שככה לא מגיעים רחוק... מניסיון... אז תעשה לעצמך טובה, אם זה באמת חשוב לך ותלך לדבר איתה, אפילו אם קרו דברים הרי שאתה עדיין לא מצליח לשכוח אותה... הרי שאתה עדיין רוצה להיות איתה... אז תעשה משהו בעיניין! ילדה...

למעלה