עזרה...

kinspirit

New member
אז זהו...

שאת לא היחידה :) ולי יש עוד גם את הסרט ואת מאחורי הקלעים ואת כל הקטעים הקטנים מאחורי הקלעים שצורפו כבונוסים לדי וי די (ם) של סטארגייט.

בבקשההההההההההההה

אפשר לקבל?????????? אני חותמת......פה.... שם..... והיכן שרק תרצה. חחחחחחח שבת שלום

kinspirit

New member
../images/Emo52.gif

אני חייבת להתנצל אבל אני לא נפרדת מהדיסקים שלי. כבר היה לי נסיון מר עם הלוואת דיסקים לאנשים. וגם בעניין צריבה אני לא יכולה לעזור לצערי.

אז יש לי שאלה חשובה...../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

את מי זה מעניין שיש לך דיסקים, ושבעניני צריבה את לא יכולה... אז מי ביקש אותך לענות?? באמת יש אנשים שחייבים להכניס מילה, גם אם היא לא מתאימה.

תאמיני לי אחת...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שזאת לא תהיה בעיה, ואפילו עד חיפה. אז רק תגידי לי מתוקה, כמה יעלה לי התענוג הזה. ואם את רצינית?? אפשר לעבור לתיבת המסרים. שיהיה לך יום נפלאאאאא והנה לך קוטפת פרחים

deathcaster

New member
הייי גם אני מחיפה

ואני בכלל לא ארצה ממך כסף 2 ש"ח לדיסק ועוד חצי ש"ח בשביל לצרוב אותם ? נראה לי שאני אשרוד
חוץ מזה ביבי העל לי את הנטו ב-40 ש"ח

אמרת שאין לך...../images/Emo24.gif

את כולם מחקת, מלבד 2 פרקים אחרונים. מוכנה לשלם את המחיר הגבוה הזה
ורק בגלל שגם לי ביבי העלה. אז תתחיל לצרוב... עונה 5,6,7, תודההההה

../images/Emo6.gifלמה????../images/Emo8.gif

אצלך הדיסקים יקרים יותר מאשר אצל האחד??? והוא אפילו לא גובה בשביל הצריבה, אתה ממש גרידי, אבל מוכנה להכל, רק שאראה סוף סוף את סטרגייט. יום נפלא.

OK אז ככה

אני בעלה של ה"האחת" (והיחידה) לגבות כסף......? למה .....? אלה אם אין לך דיסקים ואז רק תשלום עבור הדיסקים יתקבל בברכה 1.10 ש"ח עבור כל דיסק אם את רוצה אז.... בשמחה

../images/Emo140.gifאחד, בעלה של האחת...../images/Emo24.gif

אז בבקשה, תתחיל לצרוב, את העונות 5,6,7. ואני על כנפיים אגיע לחיפה. חן חן... כמובן שאם deathcaster לא יעשה מלאכתו כשורה. אגב,ליתר בטחון אפשר ששניכם תעשו, הרי עד חיפה מגיעה, תמיד האחר יוכל לצרוב לי דברים נפלאים אחרים. יום נפלא.

דרלינג אחד ואחת...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

לא נורא, יהיה בסדר. כשהכל יהיה מוכן תודיעו לי בבקשה ואני עפה לחיפה, עם עוגת גבינה לך, ופרחים לך. מואההההה.

למעלה