עזרה...

עזרה...../images/Emo53.gif../images/Emo8.gif

מי יכול לומר לי היכן אפשר להשיג את 3 העונות האחרונות בערוץ הראשון. אפילו בתשלום סימלי. אין לי יותר... אפשר לכתוב לי ל- [email protected]

מה זה תוכנית שיתוף???

וסליחה עם כל הצעירים כאן, אני קצת בוגרת מכם, אבל האהבה שלנו לבדיוני, ולפנטזיה לא קשורה לגיל... אז סבלנות איתי, ועם שאלותי.

Chakotay

New member
אולי את מתכוונת תוכנת שיתוף?

כלומר תוכנת שיתוף קבצים, שמאפשרת לאנשים לחלוק קבצים(סרטים,סדרות משחקים וכו'...) על הרשת.יש הרבה תוכנות כאלה, הבולטות בהן: קאזזה, אימיול וBT . אם את רוצה להוריד פרקים מהעונות הישנות של סטארגייט לכי על האימיול http://www.emule-project.net/ . אם את צריכה מדריך או עזרה כלשהי לגבי האימיול כנסי ל http://www.portan.co.il/edonkey/forum/portal_default.asp.

Bajoran Priest

New member
יכול להיות שהיא לא שמעה, וזאת לא

בושה.. בשביל זה אפשר להיות נחמדים ולהסביר... אפשר לצרוב פרקים ודברים אחרים ממחשב לדיסקים, בעזרת צורב

deathcaster

New member
אם הייתי כומר מבאג'ור

אולי הייתי נחמד
אני בסה"כ ישראלי מחיפה

ואם הייתי נזירה ...../images/Emo3.gif

הייתי נעלבת. אבל אני אשה נפלאה. שקצת איטית בעניני מחשבים. מואההההה.

deathcaster

New member
סתם צחקתי

ולא התכוונתי להעליב אני בטוח שמוחך חריף דיו ללא כל קשר לקופסאות הללו שמנהלות את חיינו. בכל מקרה עם צורב אפשר לעשות נפלאות , ולראייה הסרטייה המכובדת שלי

אז מה דעתך...../images/Emo140.gif

לשתף אותי... אתה תתן לי, ואני אתן לך. ולא לא...מה שאתם חושבים...

deathcaster

New member
אמרי נא לי

מה נמצא תחת אמתחתך ?
ובאותה נימה - לא , לא מה שאתם חושבים
אני לא אוגר פרקים , לצערי , אני רואה פרק ומוחק

אז במה אתה טוב???../images/Emo3.gif

אם אין לך את מה שאני צריכה... ואם כך לא אתן לך את שבאמתחתי... שבוע נפלא.

deathcaster

New member
אולי יש עוד נושאים שבהם

אוכל להיות לך לעזר ? ורק שתדעי , ששמרתי בינתיים את 2 הפרקים האחרונים של הסדרה ולא מחקתי אותם .....את רואה ? אני לא כ"כ נורא

מאד יעזרו לי...

2 הפרקים האחרונים... חחחחחחח אתה נפלא... וחוץ מזה, איך אדע באלה נושאים תהיה לי לעזר, אם אינני יודעת במה אתה בקי. אז לעבודה, ספר לי מה הם הנושאים... יום נפלא.

למעלה