עזרה..

yael1995

New member
עזרה..../images/Emo41.gif

יש לי משימה ואני צריכה את הדברים הבאים: octopus legs arcon's blood הבעיה היא שאני לא יודעת מאיזה מפלצות משיגים את החפצים האלה ואיפה המפלצות האלה נמצאות..אז אם תוכלו להגיד לי אני אשמח:]

ToryMaster

New member
המשחק בעיקרון יגיד לך

את הרגליים את משיגה מתמנונים סגולים כאלו, אבל בד"כ תופסת אותם מחוץ לקרנינג סיטי [יוצאת בצד שמאל, ממשיכה שמאלה ועולה עד למעלה]. את הדם את משיגה דרך בחור בפריון, הוא בצד השמאלי של המפה, תעלי למעלה עד שתראי בחור סיני/יפני רוכן ומעליו סימן כזה של קווסט. דברי איתו והוא יסביר לך מה צריך. איזו רמה את?

yael1995

New member
איפה עוד אפשר למצוא את התמנונים?../images/Emo41.gif

כי הלכתי לאן שאמרת לי ובקושי היו שם..

ToryMaster

New member
המ

בעיקרון יש שם המון, צריך לחכות כמה שניות ומופיעים חדשים, ולהשתדל לעבור ערוצים ככה שתהיי היחידה שם. לא קרה לי שממש לא היו שם מספיק *-8

בדנג'ן ../images/Emo3.gif

יש אפילו מפה שלמה רק של תמנונים, תלכי לאיפה שיש תמנונים תעלי למעלה באמצע ותנסי להשתגר

ToryMaster

New member
../images/Emo2.gif

לא הבנתי איפה, מישהו מוכן להסביר בדיוק בדיוק לנובים עילגים?

ToryMaster

New member
תגידי

מה לא ברור בזה שאני רוצה הסבר שאבין
. מאיפה נכנסים ולאיפה יוצאים, כי אני לא מזהה אפחד מהמסכים האלו.

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif

מה~! איך את לא מזהה. בSleepy היית כמה פעמים, ואני זוכרת שנחת לך על הכיסא ושאלת "איך הנוף" במפות אימונים בצד. טוב הסבר: הולכים לSleepy, ועוברים למפה בצד שמאל, יש שם 3 פורטלים. האחד שבראש המפה מוביל אותך למפה בשם Deep Forest. שם גם, יש 2 פורטלים. הפורטל הגבוהה יחזיר אותך לפריון, והשני, למפה בשם Damp Tree Forest. בראש המפה הזו יתקבצו לך קבוצות של תמנונים. אם תלחצי ^ בראש המפה, תשתגרי לעוד מקום עם תמנונים. מקווה שזה בסדר. [שאני מנסחת גרוע, כבר אמרתי?]

karyn

New member
נההה הכי כדי בקארינג ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

למעלה