עזרה

עזרה ../images/Emo4.gif

למה לעזאזל אני לא משיגה חבר?!?!?! ושאלה אולי יותר טובה - איך משיגים? זה ממש מתסכל אותי! אני כבר בת 16.5 ואף פעם לא היה לי חבר! (חוץ מכמה ביסודי , אבל תעשו טובה). וזה לא שאני מגעילה ודוחה ושאף אחד לא מסתכל עליי , אני חושבת שאני נראת ממש טוב , וגם הרבה בנים מתחילים איתי ברחוב. אבל כולם מתחילים איתי בצורה ממש מעצבנת ...אתם יודעים ... אני ממש רוצה שמישהו יאהב אותי ואני חושבת שזה מגיע לי
. ואיך אני אמורה לעשות את זה? פשוט ללכת לקניון ולשבת ולחכות שיגשו אליי בצורה נורמאלית? אין לי מושג .... נדלקתי לא מזמן על מישהו מהכיתה שלי וגם הוא עליי , אבל ירדתי מזה כי אני לא רוצה חבר מהכיתה .. עזרה, בבקשה!

חרוב

New member
לך

קשה?ומה איתי אני מת לאהוב מישהי אהבה אמיתית טהורה סוחפת.אני לא מתחיל עם בנות ברחוב גם כי זה זול ובקניון אני מתבייש אני נראה די טוב ואני לא ישב בקניון ויבואו להתחיל איתי.לפחות לא ישירות אז זה לא ממש עוזר.בקיצור כמו שהבנת בם אני תקוע במצב כמו שלך...יש פתרון?

אני גם במצב לא פחות משלך אבל

אני גם ניראה די טוב מאוד טוב בלי עין רעה אני מיתאמן אני שוחה ולא יודע יותר מדי בישן .. אבל אם את תקבלי תאומץ ללכת לאחד שהוא מוצחאן בעניך ואת דלוקה עליו ותצעי לו משהו כמו ללכת לים או סתם תיתני לו תמספר טלפון שלך זה יהיה טוב ואני ממש מבין הכי חשוב זה להישתחרר בהצלחה

sh53

New member
הבנת שחשוב להתשתחרר ולצאת מהביישנות

אז עכשיו צריך לעבור לשלב היישום כי אי אפשר להמשיך ככה להישאר ביישנים ולחכות עד שהצד השני יתחיל, כי ככה מפסידים המון אהבות בדרך.

אז אולי אתה תנסה להתחיל איתה? ../images/Emo8.gif

שניכם מחפשים, לפי מה שאני רואה יש לכם לפחות נושא שיחה אחד לדבר עליו ואתם בהחלט יכולים להחליף במסרים מסנג'ר/אייסיקיו ולהתחיל לדבר (או פה בפורום ולעדכן אותנו מה קורה איתכם
) וגם אם תצאו מפה רק ידידים לא נגרש אותכם ולא יצא לכם מזה שום דבר רע. ד"א שרון, חבר מהכיתה זה לא דבר כל כך נורא. הכל תלוי באיך הדברים זורמים וב"מה יקרה אם.." תפרדו (כן אני כל כך שונאת את "מה יקרה אם" אבל מה לעשות פה הוא חשוב). אם את חושבת שתמשיכו לדבר (לא כמו איזה חבר ראשון שהיה לי בכיתה ח' מהשיכבה ולא דיברנו אחרי שנפרדנו גם שניסיתי לדבר איתו קצת בכיתה ט' ובסוף בשנה האחרונה הוא עזב וכניראה טס לארה"ב ומאז לא שמעתי ממנו. אבל היינו ילדים קטנים - להתעלם מהסיפור. לעומת הסיפור המעפן היה לי חבר בשנה האחרונה מהבצפר ונשארנו ידידים טובים מאוד) בקיצור אם כן, שווה לך ללכת על זה. אם את חושבת שלא, אז תשקלי אם בא לך טיפה להסתכן בשביל הרגשות שלך וללכת על זה או לשכוח מזה ולהמשיך לחפש. * ואני בהחלט מסכימה עם מה שטל אמרה פה למטה - שימי
* בהצלחה לשניכם :)

sh53

New member
להתחיל עם בנות ברחוב זה לא זול

אם זה זול או לא זאת צורת הפניה אל הבחורה וזה לא בגלל הסביבה, אלא בגלל הבחור וסוג הפניה.

נכון

אין לי בעיה שיתחילו איתי ברחוב. לא חייבים דווקא במסיבה וכו', ברחוב זה בסדר ומצידי אפילו באוטובוס. אבל צורת הפנייה לא התחבבה עליי במיוחד...

חרוב

New member
צודקים

אבל רוב מי שראיתי מתחיל ברחוב הפך את זה לזול... הרבה אנשים יגידו שלהתחיל באינטרנט זה אדיוטי ואני דווקא לא רואה בזה שום פסול... גם להתחיל0ברחוב זה דורש אומץ וכו..צריך להתרגל אה...

T A L is here

New member
קודם כל

העובדה שיש לך ביטחון עצמי, ואת יודעת בדיוק מה את שווה זה כבר מעולה. ותזמי את את השיחה, בימינו זה לא רק הבנים שניגשים וגם הם רוצים את מה שאת רוצה.. תצאי עם חברה לקניון\מועדונים וכדומה אם את רואה שיש מישהו שמוצא חן בעיינך פני אליו - ואם לא, תרמזי לו לפנות אלייך.

T A L is here

New member
אז לא בכוח, הוא יגיע:)

חוצמזה, שאהבה היא לא תמיד ממבט ראשון וגם אחרי כמה פגישות יותר נוח להכיר את האדם ולא רק ממבט חיצוני כמו בפגישה ראשונה.. בהצלחה

שרון כנסי ...

תאמיני לי שאני מבין תהרגשה שלך (מהצד השני) כי גם לי אין חברה ,ואני מנסה להעביר תזמן לבד,ולפעמים זה קל ולפעמי זה לא ,אבל צריך לדעת מתי לחפש מישהו /מישהי וצריך לשים לב מתי זה אמיתי ומתי זה סתם. יש משפט שתמיד אמרו לי : לא צריך לחפש אהבה ,יום אחד היא תבוא אלייך ואז תדע /י שזאת אהבת אמת ,ולהגיד לך תאמת אימצתי לעצמי תמשפט הזה ,כי תאמיני לי שעד כמה שאני רוצה חברה ,אני לא ממהר לחפש מישהי ,נכון שיש רגעים של תסכול ועצב ,שאין מישהו /מישהו להיות איתם ,אבל יום אחד הכל יסתדר. אז שרון אני מקווה שתמצאי יום אחד את האחד שלך :) ערב טוב לכולם

sh53

New member
הרבה בנים מתחילים איתך ברחוב

אבל כולם מתחילים בצורה מעצבנת? אולי גם הם פוחדים/מתביישים ואם היית נותנת להם הזדמנות, אז בפגישה שניה או שלישית היית מגלה שהם יודעים גם להתחיל ולחזר בצורה רומנטית ומקסימה? אולי חבל לפסול את הבחורים שמתחילים איתך ברחוב ודווקא כן לנסות? מה את אומרת?

blaahh

New member
גם אני באותו מצב...../images/Emo4.gif

אולי אפילו גרוע יותר, כי אני בת 17.5.... היו לי 2 חברים(לא בו זמנית...חחח!
) אבל זה היה כשהייתי ממש צעירה אז זה לא נחשב כל-כך. אני ממש מזדהה איתך ויודעת בדיוק איך את מרגישה.. העצה שלי(לא שאם הייתי את הייתי כל-כך סומכת עלי, כי אחרי הכל- לא יצאתי לדייט איזה 5 שנים...חחח
) זה לשמור על הביטחון העצמי שלך ולהיות מאוד פתוחה. אל תפסלי מישהו רק בגלל שהוא לא נראה לך מתאים לך מהרגע הראשון. אני לא אומרת שתצאי עם כל ערס שמתחיל איתך ברחוב, אבל גם בנים יכולים קצת להילחץ ואולי לפקשש בשיחה הראשונה. דרך אגב- למרות שזה יכול להיראות כאילו כל העולם יוצא עם מישהו, תאמיני לי שזה לא ככה... בהצלחה

sweetdreams

New member
מה הלחץ??

תצאי, תבלי, תכירי אנשים.. אל תסתכלי עליהם כעל אובייקטיבים פוטנציאליים, אלא כעל אנשי שיחה וידידים.. כדי להתחיל לדבר עם אנשים לא צריך לחכות שיתחילו איתך.. פשוט תתחילי בעצמך. ועם מי שיווצר החיבור והקליק תוכלי להתקדם בטבעיות.. ובכלל כדאי להוריד מהלחץ.. קשר וזוגיות הם לא דברים שמגיעים בהזמנה, ולא צריך "לחפש" על מנת למצוא אותם, כל שכן כשמדובר בקשר עמוק יותר ואהבה. תתרכזי בדברים הטובים שיש לך, תהני כמה שיותר, תפתחי ת'ראש להכיר אנשים חדשים, וזהו.. יהיה בסדר.. ואל תדאגי כל כך, הרי גם ככה אם תדאגי זה לא ממש יעזור..

למעלה