עזרה!

בכריתוש

New member
עזרה!../images/Emo3.gif

תקשיב עוד חודש יש לנו מחנה קיץ! עכשיו יש לנו המדריכה שלנו משנה שעברה עוזבת כי היא בי"ב והקבוצה שלי ממש ממש קשורה אליה ואנחנו רוצות לתת לה מתנה או להכין לה משהו שירגש אותה וישמח אותה..! למישהו יש רעיונות

YogevLevi

New member
חולצות

אחד הדברים האדירים...... תקדישו לה משהו על החולצה.... צלבשו את זה כולם ביחד ותנסו לראות כמה זמן יקח לה להבין שזה בשבילה.....

בכריתוש

New member
אבל מצד שני יש את הצוות של השנה (כיתה ח')

אני צריכה באמת משהו כי מרגש ויפה שיכול להיות! חח אבל תודה בכל זאת.. שנה שעברה הכנו לה חולצה "המדריכה הכי הכי"

Shane75

New member
בוקסרים

פשוט בפרידת שמיניסטים יש שלב שכולם מורידים את המכנסיים ורואים את הבוקסרים שמשהו כתוב עליהם זה מצחיק אנחנו עשינו את זה שהמרכז שלנו עזב באמצע המסיבת פרידה היה שיר פרידה ואז באיזה שלב כל השכב"ג הוריד את המכנסיים והיה לנו את הבוקסרים XD ממ ובמסיבת פרידה אחרת של מרכזים אחרים היה לנו חולצות מתחת לחאקי שגם באמצע השיר הורדנו זה היה נחמד

cohen shir

New member
חזקים אתם בעיניין ההתפשטות......./images/Emo8.gif

כמעט כמו השכב"ג שלי רק שאצלנו אנשים מתפשטים בלי שיש להם משהו מתחת...... אהמ... שכב"ג שרון צפון ראו הוזהרתם לגביי כל התקרבות שלכם לשטח השבטי שלנו.... חחחח

Timbaktotit

New member
תעשו לה יוטה במחנה מושקעת והכל [תכתבו יפה כזה

ותצבעו, חח סטייל השבט] ותתלו ליד הרחבת מפקדים במחנה. זה יוצא מושלם וגם כל השבט רואה+ תעשו לה מכתב סיום לאחרי המפקד עניבות.

בכריתוש

New member
חשבתי על זה.. אבל צריך מתנה שהיא תיקח..

חוץ מזה לא נעים לי מעתליה.. היא הדריכה אותנו השנה.. ונכין לה מכתב ברור! רצינו לקחת מראה ולשים תמונות שלנו מסביב ולכתוב "שתסתכלי עליך תיזכרי בנו" אבל זה נורא קיטשי כזה.. חח אבל חמוד.. אבל אני אחשוב על היוטה! אגב.. מי את ומה את מדריכה?

Timbaktotit

New member
וואי יש לי עוד רעיון.

נכון תמיד המדריך אומר כזה שאחרי המחנה הוא יעשה פעולה סיום בבית שלו או ביום או מקום מגניב כזה. אבל קיצר תעשו ללין פעולת סיום. זה יוצא ממש כיף [עשינו לצוות חמישיות]. ותעשו דברים מקוריים, לאו דווקא צופיים אבל נגיד כל מיני משחקים שהיא חרשה עליהם, בדיחות קבוצתיות, אפשר גם לעשות כתובת אש, מסכת[ כזה לחקות אותה]. מקווה שעזרתי

cohen shir

New member
עשינו את זה לצוות ז' שלנו!../images/Emo99.gif

היה כזה מושלם! ואז צוות ז' חזר להדריך אותנו כשהיינו שישיסטים!

SD music

New member
../images/Emo79.gif תעשו לה כזה מסגרת..

גדולה כזו עם תמונה של הגדוד.. או כמה תמונות כזה .. תרשמו משהו יפה תקשטו.. זה כזה נדוש אבל זה מה זה כיף לקבל ולשים בחדר ! ..אתם יכולים גם לעשות לה משהו במחנ''ק.. למשל לשיר לה שייר זה ענקי .. או כיאלו לקרוא לה משהו .. :)

דורסבג

New member
תעשו לה משטו במסדר ההנהגתי...

אולי שלט או משו אם זה יתאפשר ...זה אחד המגניבים!

Loony Moony

New member
אמממ

מלא מלא תמונות ואם יש גם כל מיני פליירים ומזכרות, ממוסגרות

למעלה