עזרה

AMITI15

New member
עזרה../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

מישהו יכול בבקשה לרשום לי את החוקים של המודלס ואם למישהו יש איזה דף עבודה במחשב על המודלס יכול לשלוח לי? זה הכל... עמית

AMITI15

New member
מקפיצה../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 צהצהצהצה תענו!!!!!! חשוב!!!!!!

LYPD

New member
Modals ../images/Emo26.gif

Modals - special verbs - Always base form (V1) 1) Can = be able to - יכול 2) Must = have to - חייב 3) Should = ought to - צריך, כדאי 4) May, Might = a. מותר, b. עשוי, עלול A. Can: Present- 1) can + V1 2) am, is, are + able to + V1 Past- 1) could + V1 2) was, were + able to + V1 Future- 1) --- 2) will + be + able to + V1 B. Must: Present- 1) must + V1 2) has/have to + V1 Past- 1) --- 2) had to + V1 Future- 1) --- 2) will + have to + V1 C. Should: Present- 1) should + V1, ought to + V1 Past- 1) --- Future- 1) should + V1, ought to + V1 D. May, Might: Present- 1) may + V1 2) might + V1 Past- 1) --- 2) might + V1 Future- 1) --- 2) might + V1​
מקווה שעזרתי

AMITI15

New member
תודה רבה לך!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

מישהו כאן יכול לרשום לי בבקשה כאן את החוקים של הפאסיב ואקטיב, דוגמאות, דף עבודה... ועוד בנושא? תודה למי שיעזור
זה הכל... עמית

AMITI15

New member
שוב תודה רבה!!!שאלה../images/Emo26.gif

בבגרות צריך לזכור את הV3 בעל פה? זה הכל... עמית

LYPD

New member
כן...

אבל אני לא חושב שצריך ממש ללמוד את המילים בע"פ, בד"כ זה דבר שבא אוטומטי. בבגרות לא תהיינה טבלה להשלמת ה-V3 וכד', יש פשוט צורך לדעת את המילים לשם החיבור, הקלוז, אנסין וכיו"ב.

למעלה