עזרה

עזרה../images/Emo11.gif../images/Emo53.gif

אני יודעת שאתם תגיבו לי רק בצוהריים כי אתם בבצפר, אבל אני חולה (יש לי שפעת) והיום זה היום רכיבה שלי. ההורים שלי לא מוכנים שאני ארכב, אבל אני פשוט מתה לרכב..... אני יודעת שאני לא יכולה להתווכח עם ההורים שלי- הם ינצחו אבל מה אתם הייתם עושים במצב כזה???

Vintage Queen

New member
הולכים לבית ספר באמצע היום או משהו

אם אני מרגישה שאני חולה אבל אני בכל זסאת רוצה לרכב אז אני נשארת בבית חצי יום ואז בחצי השני הולכת לשלוש שעות האחרונות לבית ספר ובדרך כלל אחרי זה מרשים לי

Vintage Queen

New member
וסובלים בשקט... דרך אגב

גמאני בבית חולה..... כואף לי הראשש ויש לי בחילות ואני לא אהיה היום בחווה.... :(((((

PiKolulo

New member
וואט דה פאק?!

מה קורה לכולם היום?! אני, עוד שלושה חברים שלי , סתיו ואת! כולם חוליםםם! בכל אופן : ) אני גם אם אני חולה נותנים לי לרכב כי הגעתי למצב ששכנעתי אותם שהרכיבה פשוט מרפאה אותי... נסי לשכנע אותם את! או ש...תתקשרי עכשיו לפלאפון של אחד מההורים שלך ותגידי שאת מרגישה ממש מצוין ואם את יכולה להגיע לבצפר...ואזזזזזזזז אח"כ הכל ישכח ותלכי לרכב.!

Vintage Queen

New member
אמא שלי בבית

ואני באמת חושבת שאני לא יכולה לרכב אפילו אתמול לא רכבתי בגלל כאבי ראש חזקים....... אולי יום מנוחה לא יזיק לי אחרי הכל...

לומשנה....

אני ממש ממש ממש מרגישה רע אז אני לא אלך לרכב היום אלא ביום שישי. בכל אופן תודה על התגובות!
נ.ב אני מקווה שתרגישו טוב!!!!!!!

למעלה