עזרה-HELP!!!!!!!!!!!!

TsufLife

New member
עזרה-HELP!!!!!!!!!!!!

היי זה דחוף אני לא יודעת מה לעשות,יש מישהיא שהכרתי דרך איזה פורום היא באמת חמודה ואני מאוהבת בה. אנחנו אמורות להיפגש מחר או מחרתיים , אמרתי לה שאני מביאה איתי ידיד נורא קרוב,ושהוא יהיה איתנו כמה שעות, היא אמרה שזה לא נוח לה ונתנה האמת אחלה סיבות. אבל העיניין הוא שאני די פוחדת לבוא בילעדיו ולעבור את הפגישה הזאת בילעדיו. היא אמרה שאם אני לא יכולה לבוא ושהוא ישאר עצל חברים או משהוא בתל אביב(שם היא גרה) אז היא מעדיפה שלא ניפגש ביכלל מה לעשות?,אני באמת מעדיפה שהוא יהיה איתנו כמה שעות כי ככה אני מרגישה יותר בתוח, כמובן יש תצד שלה ואני מבינה אותו אבל אני פוחדת שאני לא אוכל לרצות אותה גם ככ
ה

sutul

New member
מממ.. בעייתי

אם את יודעת לאן אתן אמורות לצאת והידיד שלך הוא בן אדם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש נחמד אולי תבקשי ממנו שיעקוב אחרייכן? את יכולה לבקש ממנו לשלוח לך SMS כל 15-30 דקות לברר שאת בסדר

Blackice

New member
המ, אכן בעייתי.

אבל אני חושב שבטחון בא לפני סיכוי של להעליב אנשים. אם אף פעם לא פגשת אותה, היא עלולה להיות מסוכנת\מסוכן עם יכולת התחזות. עוד יותר מעלה סימני שאלה העובדה שהיא לא מוכנה להפגש איתך אם זה לא לבד. נסי אולי להציע שהוא יגיע ל20 דקות- חצי שעה, ימשיך לענייניו ויחזור לאסוף אותך תוך X זמן. אם זו פגישה ראשונה, נסי לערוך אותה במקום ציבורי שאת מכירה.. יש עוד כל מיני כללים לגבי היכרויות באינטרנט.. לא לתת כתובות וכו'- אבל הכי חשוב זה עניין הפגישה הראשונה..

TsufLife

New member
זה לא יקרא../images/Emo10.gif

היא ניפרדה ממני
תודה על העזרה והאבנה,
שנה טובה
לכל חברי הפורום המדהים הזה

למעלה