עזרה H E L P !

PrinseC

New member
עזרה H E L P !

אמ... יש לי פוטושופ אבל אני לא יודעת איך עובדים איתו... מישהי יודעת מאיפה מורדים פיינט שופ פרו?... ועוד משהו. לרגל סוף החגים אני פותחת שירשור דוליז ספורטיביות (אין לי מושג מה הקשר
) אז הנה שלי

פמי

New member
אוקיי עם זה שאין פנים אפשר לחיות :)

גם עם השיער... אבל דבר אחד ניראה לי ממש לא טוב... תסתכלי שנייה על המכנס... אולי עכשיו תשימי 3> ?? כשאת ציירת את המכנס אז עשית כאילו הוא מתחיל מנקודת החיבור של הרגליים כניראה התחלת שם את הקו מתאר וזו טעות!! ראית פעם כזה מכנס? זה כאילו שרק הירכיים שלך מכוסות ומה ש*מעל* לא (אם את מבינה למה אני מתכוונת... :) ) בכל מיקרה את צריכה לשנות את זה כדי שזה יהיה הגיוני תעשי גם את החלק העליון ואז הדולי תהיה ה-ר-ב-ה יותר טובה (שלא לדבר על נכונה...)

Alexis14

New member
אם תסתלכי מקרוב מאוד, תראי שזה נראה

ככה רק בגלל ההצללה

פמי

New member
נכון.... ../images/Emo163.gifית שכמותי ../images/Emo88.gif

אבל זה עדיין לא משנה את איך שזה ניראה זה עדיין ניראה מוזר... אז אמממ... אולי תנמיכי את ההצללה? אל תעשי אותה כל כך גבוהה ואז זה יראה טוב...

totsade

New member
אהבתי!../images/Emo80.gif

אהבתי ממש את הרוניס!(
) בראשונה השיער גושי יאדה יאדה אבל ממש יפה! בשניה הבגד לא שלך

i c y

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני מתה על הדוליז האלה (בעיקר על זאת שבאמת דומה לי
, שמתי אותה בכרטיס האישי שלי
)!!!!!!!!

Solinka

New member
בובה ספורטיבית...

הנעליים מזוויעות אז תתעלמו :) ובקשר לאיפה אפשר להוריד פיינט שופ פרו תלכי לאתר http://www.jasc.com ושם את יכולה להוריד את התקופת ניסיון לשלושים יום ואת יכולה להוריד שם גם אנימיישן

Solinka

New member
ותפתחו בחלון חדש!

אם לא זה סתם נראה זוועה :) אגב זו בובה ממש ישנה שלי...

דולילה

New member
לא ידעתי איפה לתקוע את

הבקשה הזאת אז החלטתי על השרשור הזה! מישהי מכן יכולה לשים את הפלטה הכי טובה שלה שהיא משתמשת בה כל הזמן ויש כמעט את כל הצבעים שצריך זה מאוד יעזור לי....

דולילה

New member
תענו לי בבקשה.. זה מאוד חשוב

מקפיצה מקפיצה
אני רוצה להמשיך להכין דוליז אבל אני צריכה פלטה נורמלית אז בבקשה תענו לי....

LeAnNe

New member
היא יפה...

אמממ.. אין לי ממש דוליז ספורטיבי זה הכי קרוב שיש והוא מכוער.

דנדוש383

New member
../images/Emo160.gifחזרתי!../images/Emo160.gif../images/Emo151.gif

מצטערת על הניצול אבל זה לא שווה שרשור חדש... התגעגעתייייי! ולכל מי שלא יודע: הייתי בצרפת,בלגיה והולנד והיה סבבי בבי!!!

למעלה