עזרה - שיפוץ חדר

miss jazz

New member
עזרה - שיפוץ חדר../images/Emo13.gif

חברי הפורום שלום, סוף כל סוף הורי מוכנים לשנות לי את החדר וצריך להריץ את העניין כמה שיותר מהר. הבעיה שאיני יודעת במיוחד איפה להתחיל.. הכי חשוב זה למצוא רהיטים, איפה אני יכולה למצוא ארונות, מדפים ועוד במגוון רחב? המקום היחיד שהייתי בו זה איקאה ואת הדברים העיקריים שחיפשתי לא מצאתי שם.. לאחר שאני אמצא את הרהיטים הנחוצים אני אתכנן איפה למקם כל דבר(מיטה, ארון ועוד..). איזה חיבורים לעשות ואיפה, איפה למקם את הטלוויזיה והכי חשוב לי מערכת הסטריאו והרמקולים ולהמשיך בדברים נוספים תאורה יפה, ריצוף שונה אולי וכמובן אני צריכה לצבוע את הקירות.. שני קירות אצלי צבועים בכחול, האם יש סיכוי שאני אוכל לצבוע חזרה ללבן שכל הקירות יהיו באותו גוון? זהו יש תיכנונים אבל אני לא יודעת ממה כדאי להתחיל ואיפה לחפש.. לכן אני מקווה שלכם, בעלי הנסיון, יש רעיונות והצעות. תודה רבה.

המלצתי : תמדדי את החדר, תשרטטי

תכיני רשימה של דברים, שאת רוצה לכניס לחדר, לפי סדר עדיפויות... רק אחרי זה כדאי ללכת לחנויות... אם תתמצי, תשרטטי, אנחנו נעזור לך, בשמחה...

ziv989

New member
לא צפויה להיות בעיה

בלשנות את הכחול ללבן , יכול להיות שיהיה צורך לצבוע יותר משני שכבות עד שהכחול יעלם (במקרים קיצונים אפילו 4 תלוי באיכות ובסוג הצבע), אבל מה שלא הבנתי זה שאם כבר צובעים אז למה לבן ?!?!?!? דרך אגב מאוד מעניין שלא מצאת כלום באיקאה ביקרתי שמה לפחות 5 פעמים והמגוון שם עצום, את יכולה לנסות גם ב-ACE , הום סנטר וכו´ למרות שאיקאה מנצחת בפשטות ההרכבה וגם בשירות. (קניתי מהם בן היתר 2 שטיחים ולא היתי מרוצה מהם , הם תפסו לכלוך בכמות מדהימה, ועל אף שפתחתי אותם ועשיתי בהם שימוש הם הסכימו להחזיר לי את כספי). אה עוד משהו, בקשר לצבע , צבעתי לא מזמן איזה חדר בכחול-אפור וקרם (מהריצפה 90 ס"מ בכחול וכל השאר כולל התיקרה בקרם) יצא נורא יפה. או שאת יכולה לעשות WISH זה גם יוצא נורא יפה , וגם ענתיק של טמבור נותן טקסטורה מאוד מיוחדת ויפה לקיר ... טוב, כתבתי יותר ממה שתיכננתי אבל רק עוד משהו בקשר לצבע : תבקרי באחד מהחנויות של PAINT MAGIC יש להם שמה רעיונות לא רעים (וגם יתנו לך את כל הידע שתצטרכי בקשר לצבע). בהצלחה.

למעלה