[עזרה]שוב אני

HetareFlora

New member
[עזרה]שוב אני

אני צריכה גזרה [או לפחות הוראות] לתפירה של החצאית בתמונה. הגזרה עצמה אמורה להיות פעמון כי זה מתרחב, אבל הקפלים זה בעיקר מה שמטריד אותי. תודה מראש D:

Mana Sama

New member
אומייגאד~! אני אוהבתותך 3:

ו..אמ..מצטערת,אבל אין לי מושג בתפירה =X

innocence

New member
אררררררר!! תפוז טיפש!!

כתבתי הודעה ארוכה והכל נמחק:(( בכל מקרה, כתבתי שאני אמנם לא מבינה יותר מדי בתפירה באופן מקצועי, אבל זה מה שאני הייתי מנסה לאלתר. הייתי מכינה חצאית מ2 חלקים (קדמי ואחורי) ויוצרת בחלק הקדמי (אל אאם כן האחורי זהה..) את הקפלים ע"י קיפול אחד קדימה והשני אחורה, בניגוד לחצאית קפלים "רגילה" בה כל הקפלים הם לאותו כיוון. ניסיתי גם לצייר לך בצייר, אני מקווה שזה איכשהו מובן (אני לא ציירת גדולה XD) החלק הורוד הוא החלק ה"מוסתר", הבד המקופל.

puppylove104104

New member
זה נקרא קפל נפגש,או inverted box pleatבאנגלית

אם מישהו רוצה לחפש הוראות לזה

innocence

New member
תודה על המינוח!

אני אף פעם לא יודעת איך קוראים לדברים XD

Apushu

New member
עצה קטנטנה

גיהוץ תמיד עושה את העבודה היפה לעבודה הרבה יותר יפה לול. תמיד שאני תופרת כפלים ומגהצת אותם אח"כ הם נראים הרבה הרבה יותר טוב 3>>> מגהץ 3>

akane

New member
איזה יופי - אתם אחלה חברי פורום D:

זאת הודעה לא קשורה XD פשוט כיף לי לבוא לקרוא שרשור וכבר לקרוא שכולם רשמו איך ולמה 3: מחמם את הלב~

HetareFlora

New member
קודם כל תודה לכולם על התגובות

אבל נראה לי שאני אנסח את עצמי מחדש כי אני עוד מרגישה קצת קלולס פה איך אני גוזרת את זה מלכתחילה? XD זתומרת.. יש לי בקובץ ששמתי בתגובה הזאת עכשיו יש את הגזרה הכללית של חצאית פעמון, אבל אני לא יודעת איך בדיוק אני מוסיפה עודף בד בשביל הקפלים ולאן.

גיזרת הבסיס שאת צריכה

להשתמש היא גזרת חצאית מורחבת ולא פעמון .אנסה להעלות קובץ מאוחר יותר ( יותר קל להמחיש בציור מאשר להסביר במילים ).

HetareFlora

New member
אני מחכה בקוצר רוח ><"

חנוכה עוד רחוק אבל אני בהרגשת לחץ כי יש לי לתפור משהו אחר אח"כ. גם חיפשתי בכמה בורדות ולא מצאתי משהו שדומה.

יסוד ופיתוח לחצאית

שחכתי לציין , חישוב קו הירכיים כ-20 ס"מ מקו המותן - רוחבו - 1/4 היקף ירכיים . אשמח לענות לשאלות נוספות , במסר ......

למעלה