עזרה - רק תגובות רציניות בבקשה

חופ שיה

New member
מסכימה איתך לגבי ה- 8 חודשים

זה מספיק זמן בכדי להבין האם יש זוגיות אוהבת וחזקה או סתם העברת זמן ביחד.

שושון2

New member
שושון2 למאזינה בסתר .

אני מאמין שאם את מושכת אותו אז מצידו את יכולה ללבוש סחבה והוא עדיין ימשך אלייך . המרכיב למשיכה אצל גברים בא לידי ביטויי בד"כ במראה בלבד אבל אין זה אומר איפור פן וכו .. אלא חיוך . מבט . נגיעה .. וכו ... אצל נשים אחד המרכיבים הבולטים לצורך משיכה זה המרכיב הפסיכולוגי . לכן כמו שאמרת שהידידים האחים שלך אהבו אותך גם בטריינינג אז גם הוא אמור לאהוב אותך בטריינינג או בלי (-: ייתכן ו"הנסיגה " אצלו נובעת מתהליך שקורה להרבה זוגות לאחר זמן מסויים שהם ביחד ..

הבעיה נפתרה..

יש לו בעיית קשב וריכוז ככה שלא תמיד הוא מסביר את עצמו בצורה הנכונה, כך שאני לא הבנתי אותו נכון ומשם נוצר הבלאגן. ישבנו, דיברנו שוב, ואז הבנתי שהוא התכוון שהוא פשוט מעדיף אותי יותר כשאני מטופחת לקראת יציאה, ושהוא עדיין נמשך אליי ואוהב אותי גם כשאני מסתובבת בטרנינג בבית. הוא התחיל להסביר שנראה לו שהבעיה קשורה בו ולא בי, מבחינת זה שהוא השמין והוא מרגיש שפשוט אין לו חשק, ושזה לא קשור אליי. החלטנו ללכת לסקסולוג כדי לבדוק את זה, ובינתיים מרוב ה- "make up" נהננו פעמיים בלילה אחד (כמה זמן שזה לא קרה). תודה לכל מי שעזר!

eh beh

New member
טוב שנפתרה

מקווה שימשך לאורך זמן ותמשיכו להנות

שלילולה

New member
לא הגזמתם?

סקסולוג? אני לא חושבת שיש לכם בעיה מינית. עניין פשוט של דיאטה קלה וספורט, וכמו שאמרו זה יכול להיות אפילו כיף בזוג. בל מקרה, זאת דעתי, ולא שוללת כל פיתרון...

טוב לשמוע - בהצלחה

ואם את יודעת מה הגורם הראשוני לזה, כדאי מאוד לנסות ולעבוד על עצמכם. גם אם לא תעשו דיאטה, כדאי לחזור לפחות לכושר.

למעלה