עזרה ראשונה

מירב189

New member
חבל שאת פוסלת, לכי תתייעצי עם רופא פסיכיאטר, נראה לי שאת לא

מוכנה לזוז מהחשיבה שבה את נמצאת ולצערי שום דבר לא מתקבל אצלך ולכן את נשארת עם המצוקה בלי מענה וזאת מאחר ואת פוסלת כל דבר שמציעים לך.
אני לא אומרת, אני יודעת שזה קשה, אבל אגב לפוסט טראומה אפשר לקחת כדור נגד חרדה ואז פחות תחשיבי על השתלטות על העבר עליך.
אולי אני טועה כמו שאת אומרת, אבל חשוב שתלכי לקבל ייעוץ כדי לעזור לעצמך, בלי עזרה ממשית, שום דבר לא יזוז אצלך ולכן תישארי תקועה ולא תביני למה אינך יכולה לצאת מהבעיה שנקלעת והרי שאת בעצמך נותנת גול עצמי למצוקה שבה את נמצאת.
בתקווה שכן תיקחי אחריות על חייך ותדאגי לשלומך וכן תאפשרי לעצמך למרות הקושי, כן לקבל ייעוץ פסיכיאטרי לפתרון בעיותייך.
מאחלת לך רק טוב ורפואה שלמה.
&nbsp
בהצלחה בשינוי איכות חייך,
&nbsp
מירב
&nbsp

&nbsp

מ י w ה י

New member
את מוזמנת לקרוא שוב את ההודעה שלי

התייעצתי עם פסיכיאטר, פסיכיאטר בכיר האמת, פניתי אליו באופן פרטי והוא דיי הבהיר לי שלא קיימות תרופות למצב בו אני נמצאת, ושזה מיותר במקרה שלי - אני לא סובלת מדיכאון, לא סובלת מחרדות ותרופה לפוסט טראומה זה משהו שאני בספק שימציאו אי פעם, ולא הבנתי למה נראה לך שתרופות נגד חרדות רלוונטיות לפוסט טראומה. זה שאני לא מוכנה לקחת תרופות מיותרות (שרק רופא חסר אחריות יהיה מוכן לרשום לי), לא אומר שאני "פוסלת כל דבר שמציעים לי". ביקשתי עזרה ראשונה למצבים בעייתיים - תרופות זה לא עזרה ראשונה במקרים כאלו, פוסט טראומה זה לא כאב ראש.
&nbsp
כתבתי בפורום כמה פעמים על הנסיונות שלי לקבל טיפול ממוקד לפוסט טראומה, ככה שאי אפשר להאשים אותי שאני לא מנסה לעזור לעצמי ואני "בלי עזרה ממשית". אני גם מצטרפת לזאת שכתבה לך שזה חסר אחריות לייעץ לאדם אחר לקחת תרופות - אני יודעת שיש רופאי משפחה שירשמו את זה לכל מי שיבקש וגם למי שלא, וזה יכול להיות הרסני.
&nbsp
&nbsp

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
גם אני חושב שאין צורך לקחת תרופה ללא צורך

אני אספר לך איך טיפלתי בפלש בק.
ציירתי את הפלשים שלי על ניייר בצבעי עיפרון ( הכי קל לציייר)
כל פלשבק וכל סיוט.
אחר כך יסתכלתי בציורים 3 פעמים בשבוע במשך כ 4 חודשים.
במשך הזמן לא פחדתי מהציורים והחרדה הכללית ירדה.
והפלשבקים נעשו נדירים מאוד וכך גם הסיוטים.
במקביל ניסתי לעשות דברים שאני נמנע מהם מהחרדה.
והיום אני עושה את כולם כמעט.

למעלה