עזרה קלה

k976

New member
עזרה קלה

אהלן אני בעקרון לובש טומי הילפינגר מכיוון שהצבעים פשוט יפים . בעזרת השם שאהיה בארצות הברית אקנה קולקציה לשנתיים שלוש. פשוט בארץ מאוד יקר . אני מתלבש יותר נכון אוהב ללבוש בגדים מיוחדים יפים ולא מנקרי עיניים מה שנקרא. איזה קו יתאים לי גם להראות יפה מטופח וכו וגם שלא יראה מותגי מידי? נאוטיקה למשל נראה לי מותךגי מידי. תודה לכם

Shy Guy

New member
אממ.. מה הכוונה ב"לא מותגי"?

"לא מותגי" = פריטים שלא תראה על כל אדם שני ברחוב ו/או פריטים שלא כוללים לוגו/שם הרשת כהדפס גדול?
אם מדובר בעניין הלוגו/שם הרשת, אז אומנם אני לא נמנה על חובבי Nautica, אבל לרוב מופיע רק לוגו קטנטן בצד החולצה (מלבד חולצות ה-T-shirts שלהם, עליהן מופיע "Nautica" די בגדול, לפעמים
).

k976

New member
אהלן

הכוונה פשוט שההופעה תראה יפה ונעימה ולא קיטש מידי . פשוט בארץ חושבים שמי שלובש טומי או נאוטיקה הוא מיליונר ואני רק בגלל שהצבעים יפים אוהב אותם . לכן אני מחפש לבוש יפה ומיוחד ושלא יראה לאחר מותגי או חומרני או לא יודע מה . תודה לך

Fun Fair

New member
יש לי חדשות בשבילך../images/Emo13.gif

טומי או נאוטיקה ממש לא משדרים "מליונר"
(במיוחד מאז שאפשר להשיג חיקויים בגרושים בארץ ובחו"ל) באופן כללי, בשנים האחרונות (כחלק מתוצאות המיתון העולמי) חלה מגמה אצל רוב המעצבים -להפסיק עם הלוגו הענקי ומנקר העיניים, כך שב 99% מהמקרים, רוב האנשים לא ידעו ממבט ראשון, שני או שלישי אם אתה לובש מותג או לא. "הופעה נעימה ולא קיטש" זה דבר שמשיגים הן עם בגדים של "תמנון" והן עם בגדים של גוצ'י. הכל עניין של איך אתה מרכיב ומשלב את האאוטפיט הכללי, בלי קשר למותק עצמו.

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif מסכים לחלוטין! הכל עניין של שילוב. ../images/Emo13.gif

למעלה