עזרה קטנה...

עזרה קטנה...

אני בטוחה שאני לא הראשונה שמפרסמת הודעה כזו, אבל אני מקווה שבכל זאת תנסו לעזור לי... עוד חודש תערך מסיבת הסיום שלי (סוף יב', סוף כל סוף) ועדיין לא התחלתי לחשוב על מה ללבוש וכאלה... אני מידה 42-44 והבעיה העיקרית שלי היא הכרס... חשבתי לנסות לחפש שמלה מחמיאה, אבל אני לא בטוחה... ואני גם לא רוצה להוציא על זה יותר מידי כסף... מה דעתכן? מה כדאי לי ללבוש? ואיפה כדאי לחפש? תודה רבה!

Noich80

New member
../images/Emo140.gif

דבר ראשון, מידות 42-44 אפשר למצוא כמעט בכל חנות... אישית- אם הבעיה שלך היא בטן, הייתי ממליצה לך דווקא על גופיה וחצאית. אפשר לבחור גופיה סקסית עם חצאית יפה וזה נותן את אותו האפקט כמו שמלה. אם את הולכת על שמלה, כדאי לך לקנות מחטב (אפשר לקנות באפרודיטה) זה מאוד מאוד נוח, לא חונק ועושה את ההבדל.

DREAM111

New member
היי טרלהלהלה

וואלה אני כל פעם שרואה הודעות כמו שלך מחייכת. אני נזכרת כמה טררם עשינו על המסיבת סיום שנה ובסוף הבגדים הללו נגנזו ועברו מהר ידיים למישהו אחר. בכל אופן מאיזה איזור את שנוכל להפנות לכיוונים.

אני מאיזור ירושלים...

ואני לא מרגישה שאני וחברות שלי עושות מהמסיבה סיפור גדול..אם הייתה לי שמלה או משהו בסגנון בבית הייתי לובשת אותה, אבל אין... אני כן מבינה את הרצון של אנשים להראות יפה במשהו שהוא מעין מסיבת פרידה מהשכבה שלהם ומסיבה שמסמלת סוף של תקופה... חוץ מזה, רציתי להגיד לזו שהגיבה לי מעלייך, שאני יודעת שהמידה שלי קיימת ברוב החנויות היום, אבל שמלה שמיועדת למישהי במידה 36 ופשוט הכינו אותה במידה 42 בדרך כלל לא מחמיאה במיוחד... בכל מקרה תודה על העזרה...

היי טרהלהלהלה

עזבי אותך משמלה תחפשי מכנס שחור יפה וחולצה נחמדה שתהיה קצת רופפת על הגוף ככה היא תכסה לך את הכרס

שמלה למסיבה

אני אולי אוכל לעזור לך,אני גרב בירושלים,ואני מעצבת אופנה למידות גדולות אמנם המידה שלך לא גדולה,אבל אם אהיה פנויה אולי אוכל לעזור..זה תלוי בתאריך כי כרגע אני עסוקה במשהוא אחר.

למעלה