עזרה קטנה ב futer past הפועל הוא במצב השלישי או במקור?? כאליו אחרי הwould? זה דיי נורא דחוץ!!!
ה הסוכן סמית New member 23/5/04 #1 עזרה קטנה ב futer past הפועל הוא במצב השלישי או במקור?? כאליו אחרי הwould? זה דיי נורא דחוץ!!!
ה הסוכן סמית New member 24/5/04 #2 ומשפט אחד נורא חשוב תגידו לי עם הוא נכון? In my opinion yes, the story has a happy ending. מבחינת דקדוק ועם אחרי הפסיק צריך להיות אות גדולה?
ומשפט אחד נורא חשוב תגידו לי עם הוא נכון? In my opinion yes, the story has a happy ending. מבחינת דקדוק ועם אחרי הפסיק צריך להיות אות גדולה?
S Sayuri Haman New member 24/5/04 #4 אם כבר אני חושבת Yes, in my opinion the story has a happy ending לא יבוא מילה אחרי באות גדולה אחרי פסיק כל עוד זה לא שם של מישהו או משהו
אם כבר אני חושבת Yes, in my opinion the story has a happy ending לא יבוא מילה אחרי באות גדולה אחרי פסיק כל עוד זה לא שם של מישהו או משהו
י יניב יויו New member 24/5/04 #5 יש כמה אפשרויות: 1)in my opinion, the story has a happy ending 2)I strongly believe that the story has a happy ending 3)To my mind, the story has a happy ending
יש כמה אפשרויות: 1)in my opinion, the story has a happy ending 2)I strongly believe that the story has a happy ending 3)To my mind, the story has a happy ending