עזרה קטנה

home22

New member
עזרה קטנה

היי
יש לנו קורס סמסטריאלי בכתיבה מדעית- שנה א.
מדובר בכתיבת מאמר אקדמי עד 10 עמודים, כאשר יש צורך להעלות השערה כלשהי בעל נושא שהוא ולכתוב מאמר.
בחרתי בנושא תאונות דרכים, רק שאני לא מצליחה במיוחד להעלות איזושהי השערה מעניינת מספיק.
לדוגמה חשבתי להעילות אולי את ההקשר בין נהגים צעירים ומעורבותם בתאונות הדרכים אבל נראה לי לעוס מדי או שלא..
בקיצור, אשמח לרעיונות בנושא.
תודה מראש

רעיון להשערה לגבי תאונות הדרכים והצעה לסיוע

הום שלום.
שמי שרון. חשבתי על הנושא שהעלית והרעיון שלי הוא כזה: האם יש קשר בין תליית מודעת נהג חדש, לבין מניעת תאונות דרכים. ההשערה שלי היא שקיים קשר ישיר בין תליית מודעת נהג חדש לבין הפחתת הסיכוי לתאונת דרכים, כל עוד המודעה תלויה. הסיבות לכך הן שנהגים ותיקים נמנעים לנהוג קרוב מדי למכונית הנושאת את השלט והם סלחניים יותר, יחסית לטעויות שעושה הנהג. מנגד, כיוון שהנהג החדש מודע לקיום השלט, הוא משתדל לנסוע בהתאם לחוק ולמה שלמד בשיעורי הנהיגה.

מעבר לכך, להערכתי אוכל לסייע לך בהיבט אחר, של עריכת העבודה (לא כתיבתה).
אני מוסמכת הפקולטה למדה"ח באוניב' ת"א + עבודת תזה. בעבר עבדתי כעורכת כלכלה בעיתון יומי. כיום אני מתמחה בעריכה תכנית ולשונית של עבודות סמינר, תזה ודוקטורט.

השירות כולל: "תרגום" העבודה לשפה אקדמית (שכתוב); קיצור/הארכה כנדרש; עריכה לשונית (תיקון שגיאות כתיב, ופיסוק וכד'); הבהרת ניסוחים; המלצות על השלמות תוכן ועוד. המחיר הוגן והסודיות מובטחת.

אם את מעוניינת, את מוזמנת לפנות אלי, לטל' 050-7758464, ולמייל: [email protected]

אם אינך מעוניינת - אנא קבלי את התנצלותי על ההטרדה.

בברכה,
שרון

לכל מי שתהה וגם מי שלא - הטעות

היא הודות לבתי (בת 3) שהתעוררה, הסתננה לחדרי, זינקה על המקלדת ללא הודעה מוקדמת ושלחה את תשובתי לדרכה ללא הגהה.

GuestOfHonor

New member
שירותי סיוע אקדמי נא לפרסם בלוחות

הפורום, לא על גבי הפורום עצמו.

כלים ומידע -> לוחות.

לדעתי זה הנייד

אנשים לא מסתכלים על הכביש בגללו. כיוונים נוספים לבדיקה יכולים להיות: ילדים צעקניים במושב האחורי, חוסר אדיבות (שכנראה מתבטא בעוד תחומים בחיים),אי ידיעת הכללים (מעניין איזה ציון יקבלו נהגים שיעברו מבחן תיאוריה בפתע. לפי כמות הנהגים שנכנסים לצומת ברמזור האדום בזמן פקק, ואלה שמצפצפים לי כי אני לא נכנסת לצמת לא פנוי- אז הרבה לא יעברו).

למעלה