עזרה עם 2 שאלות

83אליקו

New member
עזרה עם 2 שאלות

שלום לכולם,

1- אני רוצה לעשות עוגת מתנה עם מכסה קצת פתוח אני יודעת שיש כמה דרכים לעשות זאת, וחשבתי להשתמש למכסה בממתק פיצפוצי אורז לא יצא לי עדיין להשתמש בו, האם זה רעיון טוב ואפשרי?

2- שאלה נוספת, האם אפשר לשלב בעוגות שכבות של מוסים, קרם בורלה וכו'? כי אני יודעת שהבצק סוכר כבד במיוחד כשיש הרבה שכבות, אך יצא לי לראות לא פעם באתרים אמריקאיים שהם מוסיפים לעוגות מעוצבות שכבות של מוסים, בקרם באווריה גם נתקלתי, האם השכבות האלה יכולות לשרוד את כל המשקל?

תודה מראש וסופ"ש נפלא

net the jet

New member
אין לי מושג לגבי השאלה ה 1, נראה לי שכן

לגבי שכבות וקרמים, ראשית, מצריכים קירור, אז צריך בצק שיכול להיות במקרר ( כמו סאטין אייס ) שנית, שיטת העבודה האמריקאית קצת אחרת, הם בונים את העוגה משכבות של עוגה יחסית דקה ( sheet cake ) אין לי מושג לגבי הרכות שלה, ובין השכבות יש הרבה קרם שכנראה חלקו נספג בתוכה. אחרי זה הם מקררים ומייצבים לפני שהם מלבישים על זה את הבצק סוכר.

sherry77

New member
שאלה לגבי העוגות האמריקאיות וקרמים

איך באמת הם אופים את העוגות הדקות האלה? יש לך רעיון למתכון שכדאי לנסות? העוגה יוצאת ככה בודאי הרבה יותר עסיסית ולכן גם יותר טעימה לא?
בנוסף גם עדיין לא מצאתי מתכון לקרם פרווה בהיר שאפשר לשים בין שכבות של עוגה מעוצבת ושתשאר קרמית ויציבה (הרבה דרישות אני יודעת...) אשמח מאוד למתכון שנוסה פעם בהצלחה אצל מישהי?
תודה
שרונה

net the jet

New member
הם אופים בתבניות גדולות ושטוחות, כמו של

עוגיות עם דופן קטנה
לא מכירה מתכון פרווה...

שירלי761

New member
לגביי שאלתך הראשונה...

אפשרי לעשות עם ממתק פצפוצי אורז, אבל אם המכסה לא עבה מידיי ניתן לעשות עם בצק סוכר אך חשוב לייבש טוב טוב שיתקשה.

net the jet

New member
שירלי- שרשרי ישירות לשאלה שאת עונה עליה

לא לאחת התגובות... יש אפילו פס כתום שמראה. אחרת זה קצת מבלבל, וגם יש כאלו שלא יבינו שבכלל ענית או הגבת להם.

שירלי761

New member
אוקיי. לא רציתי לעשות בלאגן בסדר התגובות

למעלה