עזרה עם גרביונים

Bacio

New member
תודה על התגובה

ה"בעיה" המקורית שלי, היא שעם גרביונים שחורים, וחולצת בייסיק שחורה (כדי שלא ייפלו לי הזרועות מקור), הכל נראה לי שחור מדי. הציעו לי כאן להלחיף את הגרביונים, להחליף חגורה, וללבוש קרדיגן. מכיוון ואני לא אמצא קרדיגן שעונה על הדרישות שלי (שריטה עמוקה של פרפקציוניזם), ניסיתי את שתי האופציות האחרות. השאלה שלי, מה עדיף (רק גרביונים, רק חגורה, שניהם, וכו')?

Aניס

New member
אני לא אוהבת חולצות בייסיק מתחת

תמיד מעדיפה להוסיף קרדיגן או ז'קט מעל. דווקא כאן לא הייתי לובשת גרביונים שחורים כי זה אכן שחור מדי- אפשר אולי גרביונים בצבע גוף או בצבע בורדו עדין. ראיתי אצל רונן חן עליונית מושלמת מבד דקיק ונעים בגזרת קימונו קצרה, מושלמת לכל שמלה- ממליצה לך לבדוק שם.

Bacio

New member
אני בתמונה עם גרביונים בצבע ורוד/בורדו

הם לא טובים?! את התכוונת לקרדיגן הזה?

Aניס

New member
הגרביונים מעולים!

חשבתי שאת שואלת אם להחליף לשחורים... http://www.ronenchen.com/main.php?lang=he תסתכלי על התמונה הימנית ביותר- העליונית שראיתי הרבה יותר קצרה- ממש מגיעה קצת אחרי קו המותן. אין באתר את כל הקולקציה שאראה לך בדיוק.

efrato1

New member
דוגמא מצויינת! יש כאלה גם באסוס

כמו שאמרתי, מעדיפה לא להכנס

לי וולף

New member
חבית?!?

אני לא יודעת אם זו הזוית בה את מצולמת, אבל בכל הגרסאות הבהירות הטוניקה נראית קצרה. יותר כמו חולצה...
דווקא בגרסה הכהה זה לא בולט כל כך לעין ואת נראית אפילו ארוכה יותר. מה שכן- הייתי מחליפה את החולצה הארוכה מתחת, בקרדיגן מעל. או פשוט מוסיפה קרדיגן מעל ומשאירה את החולצה הארוכה...

Bacio

New member
זה ההבדל בין צילום אוטומטי

לצילום ע"י הבנזוג (אחד:אפס לטובתו)... ובקשר לקרדיגן, יש לי פשוט שריטה בעניין. יש לך אולי המלצות לגזרה מסויימת?

לי וולף

New member
יש כל כך הרבה....

צמוד או רחב/מתנפנף ארוך או המתניים מפתח עגול או V או בכלל בלי כפתורים עם דוגמא או חלק
בד"כ אני מעדיפה שהמפתח של הקרדיגן יהיה כמו זה של החולצה מתחת (אם היא V לרוב אעדיף V גם מעל וכו')

efrato1

New member
התמונות האלה הרבה יותר מחמיאות לשמלה

ואפשר לראות כמה שהיא חמודה. את לא נראית בכלל כמו חבית אלא מאוד רזה וחטובה אבל אני מסכימה עם התחושה שלך שהחגורות האלה לא ממש מחמיאות למותניים שלך כי את יחסית ישרה באזור המותן (גם אני אגב). יש דרכים אחרות להדגיש מותן או במקרה שלנו לתכמן מותן למשל באמצעות ג'קט או שמלה שמאוד צמודה בחלקה העליון ומתרחבת בחלקה התחתון (פעם העליתי תמונה שלי עם שמלה בסיגנון). הוספתי את מילה קוניס כדוגמא לבחורה מאוד רזה וחטובה אבל בלי מותן בכלל. מהדרך שהיא מתלבשת בחיים לא היינו מנחשות. חיפשתי תמונה שלה עם בגד ים להראות את מבנה הגוף שלה, אבל... שימי לב כמה מתוחכמים סטייליסטים יכולים להיות! אני שוב חושבת (כמו שאמרתי בפעם שעברה) שהדרך הטובה להוסיף צבע לשמלה הזו היא באמצעות קרדיגן או צעיף.

Bacio

New member
וואוו

סיכמת בצורה מאוד פשוטה את מה שאני לא מצליחה לנסח כבר שנים. תודה! כמו שאמרתי, קרדיגן לא ילך, אני לא אוהבת את אלה שיושבים כמו שק (כשהם פתוחים), ואלה שצמודים לא יראו טוב עם השרוולים של השמלה הזו. שוב, אם יש לך הצעה קונקרטית (ועדיף, בשביל הראש הקשה שלי, עם תמונה), אני ממש אשמח. אגב, אני מחפשת ז'קט כמו שמילה לובשת כבר הרבה זמן, אם יש לך רעיון איפה אפשר למצוא משהו כזה, אני אשמח לשמוע. ואגב #2, בתמונות המקוריות הייתי עם צעיף פשמינה בצבע בורדו (פשוט הורדתי אותו כשצילמו אותי עם השמלה בלבד, הוא מופיע בתמונה המרכזית ובשמאלית, ולכן לא התייחסתי להצעה הזו שלך: היא כבר מומשה).

efrato1

New member
העיקרון הוא לחפש מבנה

שמתכנס באזור המותן או לחילופין נגמר בדיוק היכן שאמורה להיות מותן. ראיתי כאלה שעונים על ההגדרה באסוס, זארה, איביי ... מצטערת שלא מחפשת לך דוגמא ספציפית, סביר מאוד שאם אני אמצא אני אקנה את הפריט בעצמי (ובאמת שאני לא צריכה לא עוד קרדיגנים ולא עוד ג'קטים
) אגב, אני כבר תחבתי לקרדיגנים שרוולים הרבה יותר מתנפנפים (הסריגה הייתה יחסית עבה), אבל אני יכולה להבין אותך.

nowonder

New member
אני חושבת שאת צריכה

גרביונים קצת יותר אטומים בשביל שהצבע יבלוט. גרביונים צבעוניים שאינם מספיק אטומים משנים את הצבע שלהם על הגוף, ומתפספסים לגמרי. אני לא חושבת שאת נראית כמו בלוק. את נראית נהדר. אני חושבת שאת צריכה צעיף או שרשרת ארוכה, כדי להוסיף פס אורך לבגד (המחשוף העגול, החגורה, החיתוך של המגפיים, כולם פסי רוחב. וזה מה שגורם לך להרגיש שאת נראית כמו חבית). ולדעתי החגורה הורודה מאוד מתוקה עם השימלה הזו.

Bacio

New member
תודה (גם אני התלהבתי מהחגורה)

ובקשר לגרביונים: הם היו אטומים לחלוטין (כשהמוכרת במשביר הראתה לי אותם ומתחה אותם על היד שלה...). אני כנראה צריכה מידה אחת יותר גדולה (או שבזוג הזה ספציפית יש איזה פגם).

Capelli Neri

New member
את ממש חתיכה

ולי בכלל לא מפריע "יותר מדי שחור". השמלה היא גם לא שחורה לגמרי... מאוד אהבתי את המראה הגר'אנג'י שמתקבל בלי חגורה. אני בעוד החגורה השחורה הדקה, אם את חייבת חגורה. ולגבי חגורות קלועות - אני אוהבת מאוד אבל כאן לא נראה לי שיתאים. בכל מקרה, תנסי, מה כבר יכול לקרות :)

Bacio

New member
תודה

אני לא בטוחה שאני חייבת חגורה: הציעו לי לשים אחת כדי "לשבור" את השחור שהיה בתמונה הראשונה. ובקשר לחגורה, כמוך, אני לא מתלהבת מלקנות סתם (בעיקר שזו לא תהיה חגורה סופר פרקטית).

nowonder

New member
שני דברים שכדאי לדעת

שגם הדודה היתה בטח צעירה פעם ... שקיים יחס הפוך מובהק בין אורך החצאית, ומידת הדודתיות שגברים מייחסים לבגד. והגרביונים מהממים.

לי וולף

New member
מצטרפת לכולן

הגרביונים מגניבים והעצות נהדרות מחכה לראות איך תשלבי אותם

למעלה