עזרה: עיצוב פאה + שאלה

עזרה: עיצוב פאה + שאלה

(וסליחה מגיא שלמרות ששאלתי אותו אלף פעם על זה אני עדיין לא יודעת מה עושים ;; ) אז... יש פאה. והפאה אמורה להיראות בצורה הזו -> איך אני עושה את זה? אין לי שום נסיון קודם בעסק, אז אני צריכה פירוט מכל המומחים פה ;; איזה ספריי טוב? (או קרם, או שזה רק לשיער רגיל?) איפה קונים? כמה עולה, ואיך קוראים לו? אם אני אעשה את הצורה (נגיד מסביב לגלילי טישו) וארסס, זה יספיק בשביל שזה יעמוד, או שאני צריכה לשלב דבק/סיכות או השד יודע מה? זה באמת יחזיק לי יום שלם? ם: ולשאלה מעט אחרת אבל באותו נושא - איך מגיעים עם פאה מעוצבת לכנס? אני לא יכולה לשלוף אותה מהניילון שבתיק, כמו פאה רגילה... אז מה עושים? איך נסחבים עם זה בלי שהעיצוב יהרס? חשבתי על להשאיר את זה על ראש קלקר ואותו לקחת בארגז קרטון, אבל שוב - מעולם לא נתקלתי בבעיה לפני זה, אז אני אשמח לשמוע מה אתם עושים במקרים כאלה ^^; (חשוב לציין שאני לא רוצה ללבוש את הפאה על הראש וככה להגיע, כי אני מתפדחת. וזה גם דרך ארוכה, ורוח יכולה להרוס את הפאה... אבל זה באמת רק תרוצים, אני פשוט מתפדחת
) אה, ותודה רבה מראש לכל מי שיענה למרות הלחץ שלפני הכנס!

innocence

New member
אני מצטרפת לשאלת הלסחוב..

אני פוחדת גם כן מהרוח, אם אני בכלל אצלי חלעצב את הפיאה כמו שצריך ._.

happy berry

New member
את מתפדחת ~למרות~ שמדובר בפורים?Oם

א.ק.א- החג שבו אמורים להתחפש? אנא הסבירי לי את ההגיון שבדבר Oם הממ, יש ספריי אחד של ואלה (wella?vella ככה כותבים את זה?) בדרגת סופר חזק+++ (או משהו בסגנון) זה חזק מספיק.עולה בסביבות ה-40 שח בפעם האחרונה שבדקתי. אם לא אכפת לך להרוס את הפאה, הייתי אומרת שאת יכולה לנסות ספריי דבק כדי להדביק את קצוות העיגול לפאה עצמה. אבל לא יצא לי לנסות את זה בעצמי עדיין, אז לא שמעת את זה ממניX:

CibiHeart92

New member
אני לא מבינה את ההיגיון שבלהתפדח

גם כשלא פורים! מבטי וטף זה אחד המצחיקים

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif המ, למישהו יש פאה בלונדינית ארוכה להשאיל

לי? מבטיחה לשמור עליה ולטפל בה וכל מה שתרצו.

rocket

New member
XDDDD

בדיוק באתי לכתוב את אותה ההודעה !! גם אני צריכה פאה בלונדינית פשוטה להשאלה. אבל חלקה

Serf SaN

New member
אני צריך זמן בהשאלה.

מוכן לשלם כמה שיתבקש. תודה מראש.

akirekaeru

New member
בנוגע להגעה -

אין לי נסיון אישי בנושא, אז יכולה להציע לך רק כיוונים שחשבתי עליהם: להחזיק אותה על ראש קלקר, אחרי העיצוב, מקובעת עם הגומי מתחת לסנטר של הראש, סרטים מסביב להיקף (מהודקים היטב) או עם סיכות (תפירה) בנקודות שונות על הקודקוד. אם היא ארוכה יותר מהאורך של הראש, תעמידי אותו על משהו - קונוס קטן, חתיכת בקבוק - שיחזיק את זה בצורה טובה. הייתי מציעה גם לקבע את הראש עצמו לארגז. כך או כך, תביאי את חומרי העיצוב שלך. מאוד סביר להניח שהפאה תצטרך מקצה שיפוצים לאחר המסע.

למעלה