עזרה - עברית

עזרה - עברית

השתבש לי הלפטוף . בעקבות איזה פעולה באינטרנט כל הלוח עם החלונות ותת החלונות הפך לאנגלית. אני מזה ירוקה במחשבים וגם באנגלית אז אנא מכם עזרה! איך מחזירים את תפריט החלונות לעברית? מדובר במערכת הפעלה Xb. והסבירו לי בתמיכה שמשהו השתבש דרך הנט.

ובכן זו לא תקלה!

אלא שהחלונות ותפריטיהן באנגלית. במקום ``המחשב שלי`` מופיע ``my metwork`` וכן בכל התפריטים! אבל זה רק בחלונות! בכיתובים ``קובץ`` עריכה`` והכל..מופיע בעברית. אז איך משנים את זה?

SY9412

New member
לא מובן, כמה שאלות:

1. האם התקנת משהו דרך האינטרנט? 2. האם המחשב עובד תקין (חשש לוירוס) 3. האם מותקן במחשב שירות של MUI (מולטי לנגואל - המאפשר לשנות שפה של GUI תצוגה) תמיד ניתן לבצע Restore Point לתאריך שנראה לך שהיה תקין, אבל זה דורש מיומנות של מישהו שמבין.

האם מותקן במחשב?

השירות הזה? שאלה טובה! איפה אני בודקת את זה? תודה מראש.

ronip5

New member
תיכנסי ל-התחל

->הפעלה...->תרשמי MSCONFIG -> בחלון שנפתח תלחצי על הכפתור "שיחזור המערכת" ->תילחצי "הבא" - >ותיבחרי מהלוח שנה את התאריך האחרון שנראה לך שבו המחשב עבד כשורה ולא היתה לך את התקלה הזאת - שימי לב!! שיחזור לא מוחק חומר מהמחשב !!!! רק מבטל התקנות בלבד !!! או מחזיר התקנות שבוטלו באם היו קיימים במועד שאליו שיחזרנו את המחשב !! בהצלחה !!

RoyBO

New member
זה לא יעזור כי העדכון הבעייתי יותקן והבעיה

תחזור.

ronip5

New member
השיחזור יכול להועיל לה

הוא לא יותקן באופן אוטומטי אם היא תשנה את ההגדרות של עדכונים אוטומטיים שהמחשב ייתן לה לבחור את העידכונים הרצויים

למעלה