עזרה נפשית

אפפ

New member
עזרה נפשית

שלום לכולם. יש לי בעיה קצת גדולה האמת ואני צריכה עזרה. חברה שלי מתחתנת וזה פשוט אסון ורע לי כ"כ אני לא יודעת אם אני יכולה להסיר את ההרגשה. אלא רק מי שחוותה את זה יכולה להבין אני צריכה לדבר עם מישהי, כי בעיקר בנת מבינות על מה אני מדברת אני פשוט רוצה למות ואין לי כח לכלום רק הקב"ה יודע כמה אני סובלת ומתייסרת אז אם למישהי היה מקרה דומה או שמישהו פה מבין על מה אני מדברת ואכפת לו סתם להוות אוזן קשבת זו תהיה מצווה גדולה. יש לי כל כך הרבה על הלב שאני לא יודעת איפה להתחיל. זה לא פייר ואני כועסת על כולם. ואני כל היום בוכה. אני רגישה שאני בחלום בלהות. והכי קשה לי עם הרגש הזה. הלוואי ויכולתי לשנוא אותה. אבל הרגש לא נעלם. ואני לא מבינה מה אני נפתחת פה ככה בעניינים אישיים בעיניי כולם. אבל אני פשוט מיואשת. אני כמו סהרורית. אין לי יום ולא לילה. קצו כוחותיי. כואב לי לבכות, כואב לי לנשום, כואב לי לחיות...

קליט

New member
את נשמעת לא טוב בכלל !

קרוב לודאי שכמה בנות ישאירו לך הודעות שהן חפצות לדבר אתך. ואז יתבהרו הענינים . אם יתברר שאת צריכה עזרה נפשית - אז לא מזמן קראתי שהפסיכולוגית הידועה יפה בלומנטל מפעילה את מכון ``פעימות`` באשדוד אשר בו אפשר לקבל יעוץ במחיר סימלי מתלמידות המגמה לפסיכולוגיה במקום. אחותי ! יתכן מאוד שזו הצפה ריגשית זמנית, אז אחרי שתדברי תדעי אם המצב משתפר או לא. אם המצב נשאר בכי-רע - כדאי שתתיעצי עם הגורם שציינתי כי חבל לקחת סיכון מיותר ! . . . בעצם, הכי טוב שתתקשרי לער``ן (עזרה ראשונה נפשית) יושבים שם אנשי מקצוע, והם יעזרו לך כאן ועכשיו, באנונימיות מוחלטת . המס` נמצא בהתחלה של ``דפי זהב``. בהצלחה רבה !

קליט

New member
הוי ב``ה ! המצב בשליטה !

הבחורה מגיבה ! ועוד בשמחה !! אז שתמשיכי כך ! רק חיוכים מתוקים ! טוף ? . . . זה לא קל בכלל ! תחשבי שיהיה לך כאן חברות מתוקות מדבש !! . . .

winkinsmily

New member
זה בסדר

אל תדאגי,זה עובר,בהתחלה חושבים שזה סוף העולם,אח"כ החתונה עוברת ואת רואה שאמנם הקשר לא כמו שהיה,ושונה, או שהוא נשאר קליל,או שבסוף הוא מתנתק,אבל זה הדרגתי,ובהחלט יכול להיות שבסוף זה יבא מצידך יש חיים אחרי המוות מניסיון... תרגישי חופשי לפנות במסרים

דבר טבעי.

לפני יותר משנה קרה לי את אותו הדבר. חבר טוב הודיע לי שהוא סוגר וורט ואני הרגשתי שחרב עלי עולמי. לא יודע למה אבל זה מה שהרגשתי! מתוך יסורי מצפון שכך אני מרגיש פירגנתי לו רכב לאירוסין ולחתונה מכספי! שוחחתי על זה עם חברים טובים. ולפליאתי אז הרבה הזדהו עם אותם רגשות שהם בסצמם חוו ורק התבישו לשוחח. קחי את זה בקלילות ותני לרגשות לזרום בעצמם ובשום פנים ואופן לא להלחם איתם או להיגרר איתם למחוזות לא נעימים. בהצלחה יקירתי!

oyzer tetargem oti

at lo chaver ne'emana!!! acheret hayit tzricha lismoach besimchata velefargen yesh li 2 chaverot she'achat hitchatna hashniya hayta bedikaon kol hayom bachta ve'asta lachavera shaela hargasha magila vegam achrey hachatoona lo hirpeta mimena vehen hayoo kol hayom yachad mamash hayoo nesuot achat lashniya veo nitan shoom chance labahoor lehochiach et atzmo velihiot im ishto hatriya achrey 4 chodashim hachavila hitparka hem hitgarshoo ve'al ze ne'emar: im chaverim ka'ele mi tzaeich oyvim?

Corall

New member
תסלחי לי,

אבל הבעיה בחברה הנשואה-גרושה שלך. היא זאת שהרסה לעצמה. כי זה שהיא היתה ממשיכה לצאת ולהיות בקשר עם אותה אחת כאילו הכל רגיל, מעיד שהבעיה אצלה. ושלא תאשים אף אחד בגירושים שלה. (למרות, שלדעתי, הסיפור כאן מוזר ולא כ``כ מסתדר לי. למשל, למה היה לה צורך בכלל להמשיך את החברות הזאת בעוצמה כ``כ גבוהה? או איפה היה בעלה בכל הקטע? אז, בהנחה, שזה באמת כך היה, ולא היו שם בעיות אחרות... האשמה בה.)

oyzer tetargem oti

at lo chaver ne'emana!!! acheret hayit tzricha lismoach besimchata velefargen yesh li 2 chaverot she'achat hitchatna hashniya hayta bedikaon kol hayom bachta ve'asta lachavera shaela hargasha magila vegam achrey hachatoona lo hirpeta mimena vehen hayoo kol hayom yachad mamash hayoo nesuot achat lashniya veo nitan shoom chance labahoor lehochiach et atzmo velihiot im ishto hatriya achrey 4 chodashim hachavila hitparka hem hitgarshoo ve'al ze ne'emar: im chaverim ka'ele mi tzaeich oyvim?

מסעיר

New member
תשמעי..

זה סיפור די מוזר, ונדיר.. אני בטוח ש"אפפ" לא תרחיק לכת עד כדי כך.. בסה"כ קצת קשה לה להתמודד עם המצב, ובהחלט אפשר להבין אותה..

למעלה