עזרה נפשית

winkinsmily

New member
היא כתבה ככה

את לא חברה נאמנה!!! (שוב,זאת לא אני כתבתי) אחרת היית צריכה לשמוח בשמחתה ולפרגן יש לי 2 חברות שאחת התחתנה השניה היתה בדיכאון כל היום בכתה ועשתה לחברה שלה הרגשה מגעילה וגם אחרי החתונה לא הרפתה ממנה והן היו כל היום יחד ממש היו נשואות אחת לשניה ולא ניתן שום צ'אנס לבחור להוכיח את עצמו ולהיות עם אשתו הטריה אחרי 4 חודשים החבילה התפרקה הם התגרשו ועל זה נאמר עם חברים כאלה מי צריך אויבים? סוף ציטוט...

kiss 18

New member
אם זה מנחם, ואם

צרת רבים חצי נחמה... אז- אני מאמינה שלכל אחד במשך חייו יש תקופות ככה ותקופות ככה... הכי חשוב לזכור, ש-ירידה לצורך עליה... ואחרי התקופה הזאת, חכי חכי איזה תקופה מחכה לך... נוטפת דבש, חכי תיראי אם לא... ואם זה לא מאוחר מידי... ואם כבר התקופה הנוטפת דבש הגיעה.. כמובן, יכולה לכתוב במסר...
בשורות טובות...

ani kvar matchila lachsov sheyesh li be'aya

ani chitanti 3 chaverot tovot veod chavera tova tova tova belev oovenefesh velo hayiti atzoova

גם אני הייתי בסרט הזה...

אין מה לעשות, הכל עובר. איך אומרים: "התרופה הטובה היא הזמן..." אל דאגה, הזמן יעשה את שלו, ואת תכנסי לפרופורציות, אבל אני עדיין מצדיעה לך שאת יודעת לומר ואפילו לצעוק שאת צריכה עזרה, וטוב מאד אם תשוחחי על כך. כל מצוקה, כזו או אחרת, ע"י שיחה ודיבור ושיתוף אחר, מביא להקלה ממשית. בהצלחה חמודה, תיבתי פתוחה תמיד!

למעלה