עזרה נדרשת...

ז י ג ז ג

New member
עזרה נדרשת...

בתאריך ה- 17/12 יש לי מבחנים ע"מ להתקבל לאל-על בתור דייל אויר! אין לי בעיה עם כל הדרישות שם, אם זה יסחי אנוש, התנהגות וכדומה.. הדבר היחיד שאני חושש שאני עומד להכשל בבחינות בגללו זה... אנגלית!
בגדול, תמיד היו לי ציונים טובים באנגלית, ותמיד שלטתי די יפה בשפה ואפילו חייתי לפני 3 שנים בארה"ב כמה חודשים מועטים ודיברתי אנגלית.. רק שכבר כ- 3 שנים שלא השתמשתי בשפה והכל ברח לי! את הבסיס יש לי, אם מדבים איתי אני מבין כל מילה! אבל לדבר.. זה כבר סיפור אחר... אני חופשי נתקע עם זמנים למשל, או מסתבך עם השימוש ב- do ו- Have.. ועוד כל מיני טעויות שלכאורה הן פשוטות ובסיסיות.. בגדול, יש איזשהו אתר או קורס מזורז שאתם מכירים, שיוכל לעזור לי להשלים את כל מה שברח לי???? תודה, זיג

אתר.. מממ

www.zooloo.com/english.... אבל המלצה שלי - הדרך הכי טובה לחזק שריר שנחלש - להתחיל לעמל אותו והרבה... מה הכוונה: דבר אנגלית, תקשיב אנגלית... אם אתה מעוניין, אני אשמח להקדיש לך את תשומת ליבי (ובדרך את התיקונים) הן בטלפון והן(אם אתה מספיק קרוב לטבריה) פנים אל פנים... שפה היא כמו אופניים - לאחר שלמדת אתה לעולם לא באמת שוכח - רק מחליד... אימא שלי, למשל, הייתה בצ'ילה לפני משהו כמו 30 שנה... דיברה ספרדית כמו צ'יליאנית מבטן ומלידה... חזרה לארץ ושכחה הכל... והנה ב98 נסענו ביחד לספרד... בתחילת הטיול היא דיברה שתי מילים וחצי, בסוף הטיול (אחרי שבוע בסך הכל) היא כבר שוב דיברה ספרדית עסיסית, מהירה, קליטה ובמבטא צ'יליאני
אז אם אתה רוצה את עזרתי להוריד את החלודה, פנה במסר ואשמח לעזור
Rogue

חוקי מרפי:

כשRogue קונה תנור, הוא מתקלקל בתוך יומיים... כשRogue נותן תנור לתיקון הטכנאי מרים ידיים בחוסר אונים ואומר בקול עצוב: "אי אפשר לתקן, תקנה אחד חדש" כשRogue מצליח לקנות תנור שלא מתקלקל אחרי יומיים: Powerout מוחלט עד שRogue זורק את התנור לבוידעם שם, בדרך כלשהי, חור תולעת סודי מעלים את התנור לנצח...

למעלה