עזרה מסיבת סיום י"ב
שלום רב בנות ובני הפורום, אני ענבר, בת 18 וחצי, והנה בא אירוע חשוב שלו צריך גם למצוא בגדים בהתאם
עוד כחודש נערכת מסיבת סיום י"ב שלנו אני, מה לעשות קצת "מלאה" (במכנס אני מידות 42-44, אני מהבנות הרחבות באיזור הישבן
ובחלק העליון של הגוף אני דווקא סבירה למדיי
חולצות בפוקס למשל אני מידות 2-3 , ובכלליות מידות באמת סבירות למדי... אך עדיין אני מלאה קצת, אך הבטן שטוחה למדיי, והמקום העיקרי שנחשב בעייתי זה כמו שאמרתי-היריכיים הבריאות
) כמו כן, אני מהבנות שמאוד אוהבות את אופנת קסטרו, כך שאין לי בעיה למצוא דברים שאותם אוהב בחנויות מוכרות כאלה כמו קסטרו, רנואר וכו'... השאלה היא, מה אתם ממליצים, שיחמיא? אני לא מתכוונת ללבוש שמלה... ואני מעדיפה חולצות עם שרוולים... מבחינת סוג חולצה אפשרי קולר שמאוד מחמיא לי, ומחשוף והכל בסדר
אני רוצה למעשה לקבל איזה שהוא כיוון מה מתאים למסיבת סיום היות ואני לא הולכת ללבוש שמלה... בחתונתה של אחותי גם לבשתי מכנס שחור וחולצה מאוד יפה בצבעי ורוד ולבן מסוג חולצת קולר מקסטרו, וזה השתלב מצויין והיה יפה ביותר. (כך שבאמת שמלה זה לא צורך כאן) אז למעשה אני יודעת מה אני רוצה אך הסתכלתי בקטלוג של קסטרו ורנואר ולא מצאתי משהו שאהבתי במיוחד כרגע (בעיקר בגלל שכל החולצות שמופיעות שם הן חולצות ללא שרוולים או חולצות בטן... אך אני יודעת שבקטלוג לא מופיעים כל הבגדים) אודה לכם לכיוון מסויים המלצה לחנויות מוכרות שלא קשה למצוא ובהן יש מבחר טוב וכו' תודה רבה ענבר
שלום רב בנות ובני הפורום, אני ענבר, בת 18 וחצי, והנה בא אירוע חשוב שלו צריך גם למצוא בגדים בהתאם