עזרה מסוג אחר...

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

שי ז.

New member
משהו בטוח יצא מזה

ואחרי הבית הראשון הרבה יותר קל למצוא בתים נוספים כי יש מצוקה בענף עוזרות הבית עקב גירוש הזרים.

kimo

New member
בכל אופן- שיחקת אותה...

קיבלתי כבר מלא פניות

kimo

New member
עדכון... חייב לכם אותו אחרי ההרתמות

המדהימה שלכם לעיניין... אז קיבלתי מלא מסרים של אנשים שהתעניינו בשירותיה של האישה, וכל החומר הועבר אליה במסודר, רק להתקשר ולהזדהות. ועכשיו המבחן האמיתי... אבל איך שזה נראה, ואיך שהיא התרגשה לקבל "הזדמנות", אני מאוד מקווה שפעם הבאה שנתראה היא תהיה עם עבודה, ובעיקר גאווה. אז המון תודה על העזרה

שי ז.

New member
תודה לך איש יקר. בפנייה הזו העברת

משפחה מהצד הנתמך לצד התומך.

apk

New member
אני צוחקת צחוק עצוב

האשה היא מורה במקצועה ובקשה להציע עצמה לעבודות משק בית אז יש הרבה קופצים להציע לה עבודה. מה עם לתת לה עבודה במתן שיעורי עזר ומשהו טוב יותר שיעשה שימוש בכישוריה כמורה? מה עם אנשים מובטלים שרוצים לחזור לשוק העבודה ולא מסוגלים לעבודות משק בית או משהו דומה אלא רק או למקצוע בו עסקו קודם או שזקוקים להסבה מקצועית ואין להם אפשרות להשיג את זה? יש מי שיסייע לאלה? לא, כאן כבר אין קופצים לסייע ואלה נדונים לאבדן כבודם העצמי ... תחשבו על זה כשאתם מציעים סיוע שהוא עצמו מוריד מכבודו העצמי של האדם. האישה הזאת פיסית מסוגלת לעבודות משק בית, והיא כבר הרימה ידיים מלחזור לעבודה טובה ומתאימה לה יותר ונאלצה לחפש במשק בית, ואתם אומרים שבכך שאתם מציעים לה את העבודה הזאת אתם נותנים לה כבוד ... כן יש בזה משהו, אתם מסירים ממנה את הבושה שבהזדקקות לתרומות ונותנים לה את הכבוד שמעתה היא תחייה על חשבון הכנסות מעבודתה היא, אבל אתם גורמים לה לבושה איומה על שהיא נאלצת להתפשר על העבודה הזאת ולוותר על עבודה מתאימה. אבל יחד עם זה, אתם אנשים פרטיים, בודאי אינכם בעלי עסקים, אז איך תוכלו לסייע באמת למחפשי עבודה? ומי שכן יכולים לסייע לא מעוניינים בכך עצוב מאוד

יקירתי אל תצחקי צחוק עצוב אלא ההפך

הוא הנכון, אין עבודה שאינה מכבדת את בעליה, אין אחת כזו !!!! ואם אין עבודה כמורה וקשה וצריך לפרנס ילדים אז מתפשרים אין מה לעשות. אנחנו היינו שמחים לשנות את העולם היינו שמחים מאוד לולא אף אחד לא היה זקוק לנו ויכולנו לשבת ב
להשתזף ולפצח גרעינים, אבל אין לנו זמן אנחנו מנסים ורוצים לעשות את השינוי, לבוא לתת עזרא בצורת מזון או אפילו כסף זו לא העזרא האמיתית זה אקמול לכאבי שיניים אבל אם לא נגיע לרופא לטיפול שורש השן תכאב מהר מאוד שוב. וכאן לא הצענו לה לעבוד בנקיון במקום בהוראה אלא זו היתה בקשת העזרא של אותה אשה ואנחנו כבדנו אותה ועזרנו לה. אז למה עצוב? כל אחד ואחת מאתנו שקראו את ההודעה במידה וידענו על עבודה שיותר קרובה למקצוע שלה היינו מפנים אותה מיידית. שתהא לך שנה טובה פנינה

שי ז.

New member
סליחה אבל מאוד לא מסכים איתך

קודם כל כל עבודה מכבדת את בעליה. אני לא יודע מה הסיבות שהביאו אותה לפרוש מההוראה וזה גם לא משנה. יש פה אישה שרוצה לעבוד ועבודה שיכולה לפרנס אותה בכבוד אז מה פחיתות הכבוד בזה? אני כסטודנט עבדתי גם בפינוי פחי זבל בבוקר וגם במשק בית ולא ראיתי בזה פחיתות כבוד אלא להיפך. הצלחתי לפרנס את עצמי ובזה אין לי מה להתביש. גם אחרי שסימתי את לימודי והייתי מהנדס צעיר ניקיתי חדרי מדרגות בערבים אחרי העבודה כהשלמת הכנסה וגם בזה אני לא מתבייש. אם מחר לא תהיה עבודה במקצוע שלי לא אהסס ולא אחשוב פעמיים ואלך לעבוד בכל עבודה שתפרנס אותי ואת משפחתי ואעשה את זה בשמחה ובאהבה. נכון שכטולנו אנשים פרטיים אבל חלקנו גם בעלי עסקים. צריך להבין שאנחנו יכולים לתת את עצמנו ואת כספנו הפרטי אבל כשמדובר בעסק אז מדובר גם בפרנסה של אנשים אחרים ופה אין לנו שום זכות לפגוע בהם (בניגוד למה שהרבה חושבים רוב העצמאים ובעלי העסקים הקטנים והבינוניים רחוקים מאוד מלהיות עשירים ובהרבה מקרים הם נמצאים בתחתית סולם השכר בעסק שלהם). ברור שאף אחד מאיתנו לא יחשוב פעמיים אם יראה אדם שיכול להשתלב אצלו בעבודה ויקח אותו בשמחה.

kimo

New member
האישה המקסימה הזו

היא כבר מבוגרת מכדי להתחיל קריירה בהוראה. היא בזמנו היתה בתחום - מה שאומר שהיא משכילה ושניתן לסמוך עליה (נתון כמובן לשיקולי מי שיבדוק את התאמתה עבורו). היום גם אנשים בשנות העשרים והשלושים שרק סיימו לימודי הוראה לא מוצאים עבודה בכזו קלות - אז למה שאשה בשנות החמישים תמצא??? אז מה עדיף, לשבת בבית, לחיות מתרומות, לא לתת חיים נורמליים לילד ולומר הייתי פעם מורה, או ללכת לעבוד??? היא הציעה את העבודה במשק בית מתוך ידיעה שזה דבר שהיא תוכל למצוא עכשיו ( גם את זה היה לה קשה למצוא) בקיצור - לא צריך לקחת רמון ונכונות של אנשים לעזור ולהפוך גם אותם למשהו רע...

למעלה