עזרה מסוג אחר...

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
עזרה מסוג אחר...

לא ראיתי מישהו מעלה קריאה או בקשה שכזו בפורום הזה ולא יודע אם מקובל אבל בכל זאת... אחת מהמשפחות שרותם 111 חיברה אותי אליהן היום היא אמא וילדים אשר גרים לבד. האימא היתה מאושרת לקבל את המוצרים ולא ידעה מאיפה באנו אליה... (היא פנתה ל"לתת" , ניפנפו אותה, איכשהו הגיע לכאן, היא מבחינתה היתה בטוחה שזהו - הקריאה שלה נעלמה) אבל כל הזמן היה המבט של איך הגעתי לזה... כששאלתי אותה אם היא צריכה עוד משהו היא אמרה שהיא צריכה עוד דבר אחד... ע ב ו ד ה ... היא במקור בעלת הסמכה להוראה, משכילה והכל שהחיים שינו את המסלול שלה. יודעת לבשל למופת לטענתה, לטפל בילדים, לגהץ ולעשות הכל בבית... מתה למצוא עבודה במשק בית ולא מוצאת. טיפול בבית, בילדים , כל דבר, רוצה לעמוד בראשות עצמה!!! למצוא משפחה ולטפל בה הכי מסור שיש... אז הבטחתי לספר את זה רק בשביל בסיכוי הקטנטן שמישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שצריך...

ולענין, זו העזרא ב-ה הידיעה שאנחנו

יכולים לעזור לאנשים פשוט לעזור להם לעמוד על הרגלים ואין קל מלעזור למי שרוצה לעזור לעצמו. עצם הבקשה שלה אומר שהיא על דרך המלך ואם היא מעוניינת לעבוד ולעמוד בזכות עצמה היא גם תעשה את זה. אז גם אנחנו נעזור לה כאן אשמח לדעת מאיזה אזור היא, וננסה כמיטב יכולתנו לעזור. פנינה

apk

New member
זו תשובה קצת תמימה

מנסינוננו, זו בדיוק סוג העזרה שהכי קשה לקבל. כל כך הרבה רוצים אותה וכמעט אף אחד לא מוכן לתת

שי ז.

New member
ברור שזו העזרה האמיתית

כשאתה רואה אדם רעב על חוף הים במקום לתת לו דג כל יום עדיף לתת לו חכה וללמד אותו לדוג ואז הוא יוכל לדוג מספיק דגים כדי למכור ולקנות גם דברים אחרים בלי שתצטרך להמשיך ולתמוך בו. לדעתי הבעיה שלה היא בעיקר פרסום כי בר"ג הרבה מחפשים עוזרות. דבר איתה שתתלה מודעות בחדרי מדרגות ותשים פתקים בתיבות הדואר בסביבה.

kimo

New member
טוב, ואם

מישהו מכיר מישהו שמכיר...

שי ז.

New member
באיזה איזור בר"ג?

תן שם של שכונה ואבדוק. רוב במשפחה שלי גרה בר"ג.

kimo

New member
היא נמצאת ברחוב שלם - מול

כביש הטייסים, זה אזור שצמוד לשכונת רמת חן תודה..

KIMO אני זקוקה כאן לזוג ידיים

עובדות ולא מוצאת (בתשלום כמובן) מוכנה לדאוג להסעות או תשלום עבורן. אם היא מוכנה להגיע אלי אני יותר מאשמח ומנצל"ש זקוקה דחוף כאן לעזרה בבית, מי שמכיר משהו שמכיר משהו......... פנינה

kimo

New member
אז זה נכון מה שסיפרו...?

שאת כזאת אגדה..? תודה, אשאל אותה, אנסה להגיע אליה במשך היום, אין לה טלפון כרגע

winnie5

New member
אך יוצרים איתה קשר

נא שלח לי מייל אני מחפשת עוזרת בית בדחיפות לפעם בשבוע קבוע 4 שעות כל פעם בבקשה מסור לי פרטים כדי להגיע אלי היא תצתרך אוטובוס ואני אשלם את הנסיעות

kimo

New member
שלחי לי במסרים

את הטלפון שלך, אני אעביר לה על מנת שתיצור איתכם קשר, אין לה טלפון כרגע בבית

אמאורית

New member
קימו - תשלחי לי בבקשה פרטים

אני יודעת על עוד 3 לפחות שמחפשות.... אני אשלח לך מסר.

kimo

New member
../images/Emo23.gif

למעשה אין לי טלפון שלה כרגע כי זה שאני מכיר (דגש על מכיר, לא מכירה...
) מנותק אם יש לך טלפונים של המשפחות תעבירי לי במסרים ואבקש ממנה שתיצור איתם היא קשר, טוף?

שי ז.

New member
עוד לא הספקתי לדבר עם

המשפחה בר"ג. רק שמתי קישור בפורום להיות הורים ואני רואה שעוד מעט היא תצטרך לחפש מישהי שתעזור לה עם כל הבתים.

kimo

New member
../images/Emo6.gif מקווה מאוד

נראה מה בסוף ייצא מזה אם כן - ללא ספק עשינו משהו גדול!!!

למעלה