עזרה ממש חשובה!

BiAAAtch

New member
עזרה ממש חשובה!

יש לי רשימה של עבודות גמר ואני צריכה לצלם אותן - העבודות הן מאוניברסיטת ת"א - יתנו לי להכנס לספריה של האוניברסיטה? ואם לא, אז איך אני יכולה להשיג את העבודות האלו?

ייתנו להיכנס.

אם אינך סטודנטית באחת האוניברסיטאות או המכללות המוכרות, תידרשי לשלם דמי כניסה (עומדים על משהו כמו 30 ש"ח היום אאל"ט). כמובן שלהוציא את העבודות לא ייתנו לך, תצטרכי לצלם בספרייה. כמו כן, קחי בחשבון שצילון של עבודות שלמות עשוי להוות הפרה של זכויות היוצרים בהם. אינני יודע באיזה עבודות מדובר, אך רוב העבודות האוניברסיטאיות כוללות עשרות עמודים, לצלם "רשימה של עבודות" נשמע לי קצת מופרך.. (שלא לדבר יקר)

BiAAAtch

New member
אוקיי.. תודה רבה!!

ואני צריכה 3 עבודות, ורק חלקים מסויימים מהם - וזה מאושר, אלו עבודות שיש עליהן אישור (ככה המורה אמרה)

אגב, ויתקנו אותי האת"איסטים, (../images/Emo3.gif)

הספריות פתחו בשביתה היום, לא?

לא יודעת מתי פתחו

אבל היום הספריה בפקולטה למדעי החיים, לכל הפחות, היתה סגורה עקב עיצומים.

ailag

New member
כנראה

הם שלחו מכתב התנצלות דרך מייל העדכונים של האגודה, אז כנראה שכן.

d a p h n a

New member
אני לא מאמינה! איך אפשר כך?

לא מספיק שהספרייה סגורה במהלך הפסח באופן שערורייתי, עכשיו גם משביתים אותה לפני הפסח, כך שסטודנטים לא יוכלו לקחת ספרים הביתה? זה נראה להם הגיוני? מה, הם בחרו את הימים שהכי ידפקו את הסטודנטים? המאבק אולי צודק, אבל הקביעה של ההשבתה דווקא עכשיו היא פשוט אכזריות כלפי הסטודנטים.

metalbitch

New member
אז הספרייה סגורה? או לא?

אני צריכה דווקא את הספרייה המרכזית- סוראסקי... מישהו יכול לעדכן אותי אם היא סגורה או לא? תודה

H20

New member
אתמול האוני' פנה לבין הדין לעבודה

כדי שיוציא צו מניעה נגד סגירת הספריות.

סתם שתדעו.

הספרייה הייתה פתוחה היום, וזו רק חצי נחמה, אבל בגלל עיצומי הספריות דחו מועדים של הגשת עבודות וסמינריונים....

d a p h n a

New member
מה? היא היתה פתוחה?

אבל המרגלת שלי לא הודיעה לי כלום. אוף. אני לא יכולה להגיע לאוניברסיטה היום. אתם חושבים שהיא תפתח גם מחר? אם מישהו ממוקיריי נמצא עכשיו באת"א ויכול להוציא בשבילי ספר, הוא יקבל הערכה נצחית... שישלח מסר בבקשה!

gil levi

New member
על איזו ספרייה את מדברת?

אני יודע שהספרייה של מדויקים והנדסה הייתה פתוחה היום.

מה קורה בספריות את"א עד פסח?

פתוחות/סגורות? מתי? שביתת עובדי המנהלה עדיין בתוקף? למישהו יש מידע מעודכן?

d a p h n a

New member
הספרייה המרכזית, לפחות

סגורה בחוה"מ פסח (בלי קשר לשביתה). לא יודעת לגבי השאר.

ועכשיו? האם מישהו מעודכן בנושא?

כמובן, הספריות באת"א תמיד סגורות בחוה"מ פסח. אבל האם מישהו היה היום באת"א, ויודע מה קורה עם הספריות כעת? האם הן פתוחות היום ומחר? תודה.

היום סוראסקי הייתה פתוחה. מחר

היא גם אמורה להיות פתוחה, ונדמה לי שביום שישי כבר לא (אבל לא סגור על זה). אפשר להתקשר מחר בבוקר ולשאול אם הם החליטו לשבות או משהו- אני מניח שלא ירמו אותך בטלפון.

למעלה