עזרה מכל מי שרואה!!!

T o M a S 5

New member
עזרה מכל מי שרואה!!!

לכל מי שקורא יש לי ילדה בכיתה שאני מת להיות חבר שלה אבל אין לי שום טיפת אומץ כדי לגשת אליה. אם למישהו יש בשבילי עצה או רעיון אנא הגיבו.

יש לי משו...

תשלח לה פתק בלי השם שלך....ואז ככה כל יום וזה.... עד שתרגיש שזה הזמן.....לאט לאט אם הפתקים זה יבוא... ודרך אגב בן כמה אתה ??

0שנינה0

New member
SOS

לדעתי אתה צריך פשוט לשלוחח מכתב בו אתה מפרט כל מה שאתה מרגישה כלפיה (תרשום את השם שלך)תרשוםם מעל המכתבב שתיקרא אותו רק בבית ..ואז תיראה איך היא תגיב ביום אחריי זה.,

NeV0

New member
חחח מה?!מכתבים, פתקים?!

כל הכיתה תצחק עליו יום למחורת מה קרה לכם? מה נראה לכם במיוחד אם הוא ישלח מכתב אם מה שהוא מרגיש היא לא תספר הכל לחברות שלה ?בטוח תספר. ממש לא צריך לדעתי לרשום לה שום פתקים אם הרגשות שלך - זה יהרוס הכל +אתה תהיה "קל להשגה" בשבילה משבנות לא ממש אוהבות אז עדיף שלא תפתח לה ישר את הלב שלך. אגב בן כמה אתה אחי? השיטה הכי טובה זה לנסות להתחיל לדבר איתה ואם אתה מתבייש כל כך, תנסה להתחיל להסתובב אם הידידים שלה ואז כבר יהיה לך יותר קל לגשת אלייה, אתה יכול גם לנסות להשיג תאיסיקיו שלה ושם יההי לך הרבה יותר קל. גם להתקשר אליה בתירוץ של שיעורים ומשהו וככה תתחיל לזרום תתחיל להרגיש איתה בנוח וכל השאר יזרום כבר לבד. בהצלחה אחי, העיקר אל תפחד ותזרום איתה, יהיה טוב תאמין לי.

sh53

New member
יש רגעים בהם אתם לבד?

הולכים הביתה יחד? הולכים להקבצות במקצוע מסויים יחד? יש לכם חברים משותפים?

T o M a S 5

New member
כן יש רגעים, אומנם מועטים אבל יש רגעים שיוצא

לי לדבר איתה או שאנחנו באותה הקבצה

T o M a S 5

New member
תודה חברה

חברה תודה רבה אבל אני הולך לעשות זאת בדרך שלי ומקווה להצלחה

למעלה