עזרה, מישהו?

s a p h i r

New member
עזרה, מישהו?

מממ.. אני עם חבר שלי שבועיים כבר (היינו גם יזיזים ואז הפסקתי איתו ואנחנו מכירים כבר בערך חודשיים ואז לפני שבועיים בערך החלטתי שניהיה ביחד והוא רצה וזה. לא חשוב XD). בכל מקרה.. אני מרגישה שכשאני בקשר איתו אני "מחמיצה" חלק מהביסקסואליות שלי (לא יודעת להסביר יותר טוב מזה ><) והוא אמר שלא איכפת לו שאני אהיה עם בנות כל עוד זה לא פוגע בקשר שלנו כי הוא סומך עלי וזה. עכשיו.. יש מישהי שהיא חברה טובה שלו שהיא גם בי ודיברנו ביננו והוא אמר שזה בסדר מצידו כי הוא סומך על שתינו. ואני תאכלס לא יודעת מה לעשות >< אני רוצה שיהיה לי משהו עם מישהי אבל אני לא רוצה לבגוד בו או משהו.. אז רציתי לשאול אם זה נחשב בגידה כשזה בהסכמה או לא. חשוב לי לציין שבזמן האחרון התקרבתי ליהדות והכל כך שאני חווה מחדש כל מיני דברים שקשורים לקהילת הלהט"ב.. טוב מקווה שמובן |:

sutul

New member
סורי... אני רחוק מהדת

ואני מונוגמיסט אז ככה שאני הייתי חוטף התקף לב אם מישהי היתה אומרת לי.."אני מחמיצה משהו.. אתה מרשה לי להתפרפר אבל רק אם בנות?" זה היה הורג אותי את ביסקסואלית לא סטרייטית שיכולה לקיים יחסי מין עם בחורה סתם בשביל הפאן עם ביסקסואליות יש את "הסכנה" של התאהבות מין זמין או לא מין זמין המגע האינטימי יכול להוליד איתו רגשות ביחוד נשים שיותר קשה להן (למרות שאני רק מברך את זה) לנתק רגשות ממין.. זאת התשובה שלי.. בערך מנקודת המבט שלי (ואני נעזר במה שאת כותבת לא יותר ולא פחות)הייתי אומר שאולי אין בינייכם את הכימיה הנכונה לקשר יציב אם את מרגישה תחושת החמצה.. אבל מי אני שאגיב לשאלות על קשרים ומערכות יחסים זה לא כאילו חוויתי אחת..

Blackice

New member
שאלה יותר מעניינת- האם מדובר בסוג של ביפוביה?

כאשר החבר אומר שזה בסדר שתהיי עם בנות, אבל לא עם בנים- למעשה הוא רומז שעם בנים זה רציני ורגשות וכו' ובנות זה סתם שטויות שאת עוושה? לדעתי להסכים להסדר כזה גם פוגע משהו ברעיון של ביסקסואליות.. אבל זה רק אני. האם זה נחשב בגידה? זה תלוי בהגדרות שלכם. כל אדם וההגדרות שלו. אבל נראה לי שאת מדברת על סוג של מערכת יחסים פתוחה ואז כמובן זה יוצא מנקודת הנחה שלא מדובר בבגידה אלא.. במשהו מסוכם שכזה. אני רוצה לציין שיש לי חברה יותר משלוש שנים וחצי, ואני לא הרגשתי שזה פוגע איכשהו בביסקסואליות שלי.. פשוט היא התבטאה יותר במחשבות מאשר במעשים (תכל'ס, עם איזה חבר אחר היא תשב בסרט ותחלוק בהערות לגבי שחקנים כוסונים?). ואם מטריד אותך הסוגייה של האם זו בגידה או לא, ואת כן לחוצה על בנות, למה לא לעשות את זה ביחד? אם החבר שלך סבבה עם הרעיון שלך עם בנות, והבחורה השנייה היא בי, בהנחה שהוא סטרייט פחות או יותר נורמאלי לא נראה לי שהוא יתנגד יותר מדי לשלישיה.. ואז במקום להתייסר האם זו בגידה או לא זו מעיין.. פעילות זוגית מגוונת כזו.

uvita

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מה שאמרת!

חח ואהבתי את הביטויי:"פעילות זוגית מגוונת", איזה עוד "פעילויות זוגיות" אתה מכיר?

Blackice

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo152.gif../images/Emo122.gif../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif../images/Emo213.gif../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif..

s a p h i r

New member
מממ.. חשבתי על זה

ודיברתי איתו על זה גם. בכל מקרה תודה זה עוזר =]

Paranoid Eyes

New member
מחמיצה את הביסקסואליות?

ההודעה שלך בכלל לא קשורה לביסקסואליות, זה בדיוק כמו שסטרייטית תאמר:.. "יש לי חבר, אבל אני מרגישה שאני מפספסת דברים/גברים אחרים בחוץ, אז הוא הרשה לי כל עוד זה לא פוגע ביחסים בינינו". זה שהוא הסכים עם בת זה כמו שהוא יסכים שתהיי עם גבר. ולא נראה לי שהוא בכלל הבין למה הוא הסכים. כי אם תשאלי אותו ,האם זה תקף גם לגבי גברים, תראי שהשובה שלו תהיה אחרת. לדעתי זו בגידה, אבל פירוש המושג הזה הוא סובייקטיבי. אני, באופן אישי.. אם הייתי עדיין מסתכלת לצדדים, כשאני בקשר.. הייתי חותכת איתו בכלל.

s a p h i r

New member
עם גברים הוא לא מוכן..

ויש לו ידידות אחרות שהן בי כך שהוא מכיר את ה"עולם" בצורה מסויימת והוא מבין שזה לא בדיחה לגבי. הוא כנראה מעדיף אותי מאשר שלא יהיה בכלל.. תודה בכל מקרה

למעלה